שאלה..

שאלה..

יש לי שאלה קצת מביכה אבל הייתי מעוניינת לשמוע איך הגברים מגיבים לשערות אצל נשים בכל מה שקשור ליחסי מין ברגליים ובאזור ההוא.. האם באמת לא אכפת להם או שהם מעדיפים שיהיה מגולח.. ואיך אני יכולה לדעת את ההעדפות של הגבר? אני אישית מרגישה חוסר בטחון ולא נקייה אם יש לי שערות אך נראה לי שלא כך הדבר במציאות אשמח אם תוכלו לדעת לענות..

mellow2

New member
עניין של מודעות עצמית

תראי לי גבר שיעדיף יערות של שיער (שגם אוגרים זיעה וכדומה) על פני משטחים חלקים ונעימים ומסודרים? אולי אם מדובר על זיפים קטנים של לפני גילוח החבר שלך מן הסתם לא יעורר מהומות כי הוא גם אוהב אותך בלי קשר אך לא נראה לי שהיית מעזה ללכת לסטוץ לא מסודרת ולא מגולחת. הפתרון הכי טוב לטעמי הוא מה שעשיתי אני- לייזר. מאז אין שערה אחת...

mellow2

New member
קודם כל

זה לא מסוכן שנית כל מהרגליים הסרתי הכל כנל בתי שחי, למטה השארתי בצורה שהייתי נוהגת לגלח אבל זה מעט מאוד שיער כמו כן עכשיו אני עושה בידיים זה ממכר והתחושה החלקה שווה הכל

פורום נשי מדי בשביל השאלה הזו....

הי טולה, רוב הגולשות בפורום הזה הן נשים, אז לא נראה לי שתוכלי לקבל תשובה מספקת אבל כמו שחברתי גילי פליסקין תמיד אומרת, מה זה משנה מה אומר הרוב, אם זה לא מתאים לך? כלומר, אם את מרגישה שיותר מתאים לך בלי שערות, לכי על זה. הרי בסופו של יום, מי שצריכה באמת להיות מאושרת איתך, זו את!!!! וגם לגבי העדפות של הגבר, את גם יכולה למצוא את עצמך עם גבר שאוהב את זה כך או אחרת, אין לדעת, רק באמצעות תקשורת טובה תוכלי לשמוע מה דעתו. אבל גם אם דעתו תהיה שונה מדעתך, נראה לי שעדיין שווה יותר שאת תהיי שלמה עם מה שמתאים לך, לא?

wonderboy21

New member
אני אענה לך

אנחנו לא דורשים הרבה. רק שהאיזור ההוא יהיה מטופח. אז אנחנו צוללים בכיף ושמחה רבה.

למעלה