שאלה

פרדי30

New member
שאלה

אולי ,שאלתי אבל גם אולי, לא היתי בורור , אני מחפש חברות , שמתקינות מתקני אופנים, לחדרי אופניים בבנין רב קומות .חוץ מחן אופן.

פרדי30

New member
הבהרה

יש מתקן, שאליו קושרים אופנים , כזה אני צריך. יש חברה בשם , חן אופן שמתקינה כאלה. השאלה , אם לחברה הזאת יש מתחרים .

irbaboon

New member
אז תקנה כזה לבד ביחד עם כמה ברגי ג'מבו 10 מ"מ

תקדח ברצפה בעזרת מקדח ווידיה 10 מ"מ ותבריג! בטוח לאחד השכנים (או לך) יש מקדחה עם פטישון ומקדח כזה.... ככה אפילו תחסוך כמה גרושים.

פרדי30

New member
טוב

אני אחדד את השאלה , שלא תהיה אי הבנה ! אני מחפש ,חברה שתיצר לי,אחר כזה.כי,שלנו שבור,הרוס וגם הוא כזה , שגורם נזק לאופניים. כי, מי שהרכיב אותו ,היה דייר , שגר בבנין לפני, כמה שנים .הוא היה, מסגר ואת המתקן הוא בנה, משני פסי ברזל או אלומניום , ישרים ועליהם הוא ריתך, ברזל בינין בצורת "ר" עכשיו אני ברור ?אני ,מתנצל מראש אם, נשמע צליל של כעס בדברי פשוט רציתי שהדברים יהיו ברורים.

irbaboon

New member
עכשיו הבנתי... יש לקנות מסילות כאלה מוכנות

וזה לא יקר למדי... אני קניתי כמה כאלה לפני שנתיים ברוזן ומינץ בעלות של 20 ש"ח ליחידה (או פחות - אני לא זוכר). ממה שאני מבין מהצורת כתיבה שלך (תסלח לי אם אני טועה) אתה לא יליד הארץ, אם יותר קל לך לכתוב אנגלית אז אתה מוזמן לעשות את זה, אני בטוח שברוב רובם של האנשים יבינו. איתן.

פרדי30

New member
אתה יודע מה

אתה לא יודע על מה אני מדבר אני מדבר על מתקן שאליו קושרים את האופניים בחדר שמיועד לכך בבנין ההצעת מחיר הכי נומכה עומדת על 900 לא כולל מע"מ כי המע"מ לא הולך אליהם אז הם אומרים לך מחיר וזאת התשובה קצת יותר יקר 1100 כולל מע"מ והרבה יותר יקר אבל כולל מדידה הובלה והתקנה 2180 ש"ח עכשיו יש לך הצעה יותר טובה

פרדי30

New member
ידעתי

ידעתי שהגעתי למקום הנכון אם האנשים הנכונים תודה תודה תודה !!!!!!!!!!!!!!

למעלה