שאלה

חנן200

New member
שאלה

איזה ביצוע של מייק לשיר קיסורה אתם הכי אוהבים לדעתי הקליפ הטוב ביותר שאני מכיר מייק שר פלייבק צולם בגרמניה נדמה לי מה דעתכם

מיכל שמ

New member
התשובה נמצאת בקליפ שדליה העלתה ...

יש לנו בעיה רצינית לדרג שירים או קליפים של מייק ואתה יכול להבין זאת מכך שעדיין לא קיבלת תשובה חד משמעית לשאלה שלך שמופיעה כאן כמעט כל יום . תנסה לצפות גם בדברים אחרים שמופיעים כאן בפורום ואולי גם אתה תגיע למסקנה כי אי אפשר ל"אהוב" קליפ אחד יותר מאשר השני , לצערנו , אין הרבה קליפים שנשארו ולכן אי אפשר לבחור בינהם , כל מה שמייק מופיע בו , הוא האהוב ביותר . וסתם שאלה, אתה בכלל מסתכל בתשובות שאתה מקבל מידי פעם לשאלה שלך ?

חנן200

New member
תשובה למיכל

ברור שאני מסתכל וקורא את התשובות שכותבים לי לגבי השאלה שלי לשיר קיסורה אני לא מסכים איתך אם אני לא טועה יש 6 או7קליפים של מייק שר קיסורה בין7 הקליפים אפשר לבחור את הקליפ הטוב והיפה ביותר

מיכל שמ

New member
לשאלתך אין תשובה אבסולוטית ....

כל אחד וטעמו הוא . לטעמי הקליפ שדליה העלתה הוא הביצוע הכי יפה לשיר , דעתך יכולה להיות שונה וכך גם דעתו של כל אחד מחברי הפורום .אין נכון או לא נכון .הכל עניין של טעם . מכיוון ששאלתך חוזרת על עצמה רק רציתי להזכיר לך שענו לך על השאלה ומכיוון ששאלת שוב את אותה השאלה , היה נדמה לי שכנראה לא ראית את התשובה . יכול להיות שיש עוד 10 קליפים שונים לאותו השיר אבל לא לכולם יש את הקליפים הללו , ולכן גם לכך אין שום תשובה אבסולוטית . לדעתך הקליפ שצולם בגרמניה הוא הכי טוב , וזו דעתך ונכבד אותה אך יכול להיות שלדעתי יש אחד יותר מוצלח , מקובל נכון
האם חוץ מזה אין לך מה לומר על שום דבר שיש כאן בפורום , שום קליפ שנעשה , שום תמונה שעולה
יהיה נחמד לקרוא את תגובותיך גם לדברים אחרים לפעמים .

למעלה