שאלה

טל205

New member
שאלה

קניתם מוצר,עולה 29.9.. נתתם למוכר שטר של 50 והוא החזיר לכם עודף 70 שח תחזירו? אם הקניה תעשה במקום שאתם שונאים תבעל הבית (כמו בוס לשעבר) תחזירו? נכנסתם לבריכה כקבוצה ודלגו על אחד,תדווחו? קניתם בושם דרך האינטרנט ושלחו לכם 2 תדווחו? למה אני שואל? חברה מוכרת עשתה לי תמוות עד שסיפקה לי רמקולים שהזמנתי... היו טלפונים וים איבוד זמן ועצבים עד שקיבלתי תמוצר,לאחר חודש הופיע בטעות זיכוי בכרטיס אשראי מאותה חברה.. להתקשר או לא? הם התנהגו כ``כ מגעיל שאין לי כח בכלל לחשוב להרים להם טלפון...

במרבית המקרים אם לא בכולם אני מדווח

אחרת זה ישב לי על המצפון ולא יפסיק להציק לי. בעניין הזיכוי, אני מאמין שהם יפנו לחברת כ. האשרא שלך והם יצטרכו לפנות אלייך ולברר מה פשר העניין.

טל205

New member
איזה קטע

בדיוק אחרי שכתבתי תהודעה קניתי במאפיה והמוכר טעה.. בטח שהחזרתי. פשוט הם כ``כ עצבנו אותי וגרמו עוגמת נפש שאין לי חשק בכלל לדבר איתם.

tsDesign

New member
האמת -

אני כמו כל הישראלים - בכלל ברוב המקרים לא בודקת עודף, עד כדי כך שפעם נתתי בתחנת דלק שטר של 200 שקל לא זוכרת על מה וקיבלתי עודף כאילו ששילמתי בשטר של 100. כששמתי לב - כבר הייתי באמצע הדרך לירושלים, פירססתי וחזרתי לתחנה, הם ספרו קופה והחזירו - יאמר לזכותם!!! כשמחזירים לי יותר מידי - אני תמיד - אבל תמיד!! שמה לב, ותמיד מחזירה. מי יודע כמה פעמים החזירו לי פחות ואני לא יודעת

טל205

New member
אני תמיד שם לב

אין מצב שאני מפספס.. לפעמים מרוב עייפות המוכר טועה.

דסדס

New member
האמת?

אם אלו חברות קטנות, או מכלות או חנויות פרטיות, אני תמיד אגיד... <אם אני אטרח לספור את העודף ואשים לב שטעו...> אם אלו חברות גדולות שאני מרגישה שגם ככה גונבים ממני, נגיד בנקים או ויזה או חברות סלולריות דברים כאלו, בדרך כלל אני אשתוק....

טל205

New member
אורנג גנבו ממני ים כסף

ולהם בטח שלא הייתי אומר מילה. כעת אני גם בודק אפשרות נטישה. הם מתנהגים כמו חיות. לא פלא שהם קיבלו מקום אחרון ברמת השרות.

daniel771

New member
כראה גם חשבון אתה לא יודע לך ללמוד.

אני מצטט אותך במדוייק. קניתם מוצר,עולה 29.9.. נתתם למוכר שטר של 50 והוא החזיר לכם עודף 70 שח תחזירו?
תקרא שוב מה שכתבת!!!

michl9

New member
קרה לי השבוע

עם נהג מונית,שקינטר וקינטר למה ככה?ולמה מפה את רוצה? ובלה בלה עיצבן ממש בסוף החזירה לי את ה-10 ש' שהבאתי לו ,ולא לא החזרתי לו!!! זה קורה לי המון ואני בדר"כ ,זה תלוי במוד של "הרשעות " שבי חחחח ולשאלת. ממש ממש לא להתקשר!!!!!!! בהצלחה

קרה לי כזה דבר

קניתי ממתקים בסכום של כ30 שח, נתתי למוכר שטר של 50 והחזיר לי אותו עם עודף של 20 שח.... כשיצאתי מהחנות הוא שאל האם נתתי לו שטר של 100 או 50 ולא עניתי לו.... החיסרון כאן ששחכתי בחנות שלו שקית עם מוזר שעלה לי בחנות אחרת 99 שח
)

למעלה