שאלה:

Marty McFly

New member
שאלה:

מה כדאי לקנות מחר בדיוטי-פרי? -Thriller -Bad -History אני בעד היסטורי... כדאי אחד מהשניים האחרים?

pulpula

New member
2 שאלות

1. אין לך אותם??? 2. למה לחכות לדיוטי פרי.. חחח מה אתה חושב שיותר זול שם?? חחח

Marty McFly

New member
2 תשובות

1. לא. 2. כי אז אבא שלי יקנה לי. אחרת, אני אצטרך לקנות בארץ או מהכסף שלי (שאין כזה דבר... אין לי כסף) או מהכסף של אמא שלי, שתתעצבן ותגיד לבקש מאבא.

pulpula

New member
1 ו - 2

1. איך אתה חי עם עצמך אם אין לך את האלבומים 2. אוקיי זה מובן חחח

Marty McFly

New member
יש כזה דבר מופלא,

שנקרא ה"קאזה"! ובעזרתה יש לי 39 שירים בקבצי MP3 על המחשב, שהם כל השירים המוכרים לי של מייקל. אבל בעצם, יש לי עוד 2 שירים, אבל הם לא במחשב הזה... אה, גם אין לי את Off the wall... וגם לא את Blood... יש לי רק את "מסוכן" ו"בלתי-מנוצח". אבל יש לי את "מותחן" על תקליט, וגם אותו אני שומע כל הזמן... אבל יש בו רק 9 שירים...

pulpula

New member
ויש דבר כזה מופלא

שנקרא זכויות יוצרים חחח ובעזרת קאזה אפשר להפר אותו לא איכפת לי מה אתה עושה עם שירים של אמנים אחרים אבל לפחות תכסד את מייקל , למרות המצב שיש כרגע עם סוני , צריך להמשיך לקנות את הדיסקים שהם הוציאו לו , רק ככה הם יבינו איזה נכס הם איבדו כשהוא יוציא את האלבום הבא מה גם שחלק מהרווחים הולכים אליו וזאת הדרך שלנו להראות לו את התמיכה שלנו!

dancing machine

New member
בקשר לזכויות יוצרים........

הזכויות יוצרים נפגעות במידה ואתה מוריד שירים *במקום* לקנות דיסקים של אומן מסוים....... אבל ברור שבמקרה של מייקל מורידים שירים ואז קונים את הדיסק, או שקונים את הדיסק ומורידים שירים רק כדי שיהיו על המחשב.... מי שמוריד שירים *במקום* לקנות דיסקים הוא לא בסדר והוא גורע מהרווחים של האומן.... אז בקטע הזה הזכויות של מייקל
לא חייבות להפגע, תלוי איך וכמה משתמשים בקאזה/קונים דיסקים...... סליחה אם זה קצת לא ברור אני טיפ טיפה עייפה

Butterflies

New member
אתה מעדיף להוריד שירים

מהאינטרנט במקום לקנות את הדיסקים האמיתיים? טוב שיהיה. חוץ מזה בקאזה אפשר להוריד וירוסים למחשב זה קרה לי אז תיזהר.

Marty McFly

New member
(בגלל זה אני קונה את הדיסק...)

ואני הורדתי מזמן את כל השירים האלה... אז לא יודע, אני מניח שמותר לי.

Butterflies

New member
דניאל

ביקשת עצה ואנחנו התנפלנו עליך... לא הייתי צריכה לעשות את זה אני מצטערת

למעלה