שאלה

שאלה

אני שלשום ראיתי את הסידרה "ללא עקבות"(עונה 5, פרק 7) וזה היה פרק קרוס אובר מ- CSI-LV , כי ישר בתחילת הפרק נעלם מישהו מוגאס, וגם נמצאה גופה ומי חקר? גיל גריסום. כששלחו את הראיות הוא בא לניו-יורק איתן, ישירות למשרד של ה-FBI. השאלה שלי היא אם איזו עונה ב-CSI-LV זה מקביל? הפרק של "ללא עקבות" הוא משנת 2007. תודה למי שיענה. ושבת שלום לכולם.

עונה 8 פרק 6

אבל היה פרק המשך לזה מתישהו בעונה (לא ישר אחרי) ואני חושבת שגם שם ג'ק מלון השתתף. לא משנה. אני זוכרת שראיתי את הפרק בערוץ 11, היה ממש טוב

תודה

ובקשר למה שאת אמרת, לדעתי הם(צוות הסידרה "ללא עקבות")פשוט החזיר טובה לצוות CSI-LV.

צשייר

New member
זה נשמע פרק אדיר

ראיתי ממש במקרה לפני איזה שבועיים את 'ללא עקבות' וזה פשוט היה ממש ממש נחמד!! אז פרק מאוחד של שניהם<? באמת נשמע אדיר חח ...

אייזה מצחיקים אתם..

קודם כל זה עונה 6.. דבר שני זה לא שהחזירו טובה פשוט עשו פרק משותף של שתי הסדרות.. ואני זוכרת שכשהיה את הפרק בערוץ 11 דיברתם על מתי נוכל לראות את ההמשך.. אזס הנה הוא העונה השישית של ללא עקבות הגיעה סוף סוף.. ואגב באמת אחלה סדרה

צשייר

New member
חחח

אין לי איך לראות את "ללא עקבות" בטלויזיה כי הבנתי שזה רק בהוט... בכל מקרה אני פשוט אחטא ואוריד את זה באינטרנט... זה שווה את זה חחח... לא הייתי כאן כשדיברו על זה ובטח אני לא מקשרת בין הפרק שראיתי לבין השילוב בין הסדרות... P:

למעלה