אני דווקא לא הייתי הולך על אוטומציה
אלא ממש על העברה לערוץ אחר שעליו פתוח דיליי , ויש סיבה כשאתה עושה אוטומציה לדיליי לדוגמא אתה רוצה שהוא יפסיק במילה הבא , זה אומר שעליך לכבות אותו בעזרת אוטומציה , או לעשות תהליך יותר מורכב בתוך האפקט של הנמכה הווליום של האפקט (גם האוטומציה) , ואז אתה לא ממש יכול לשלוט באורך הדיליי לכל הקטע וגם בחדות החזרות! מה שאני עושה במהלך מיקסים זה פותח ערוצי משנה לכל עיבודי הסאונד , יש כאלה שאוטומציה מספיקה להם , כמו קומפרסורים וכל אפקט שהוא לא בעל חזרה וON OFF עושים את העבודה! כל הדיליי והריוורבים שאני פותח בצורות חד פעמיות על קטעי בשירה אני מכניס לערוץ נפרד, זאת אומרת חותך את קטע השירה (לפעמים אפילו מכפיל ומוריד נמוכים וLOW מיד מהשיכפול) ומעביר לערוץ חדש....זאת ההמלצה שלי בשבילך לגבי האוטומציה והתהליך שלה בגדול זה מהלך מאוד פשוט יש שני כפתורים R בשביל קריאת האוטומציה וW בשביל כתיבת האוטומציה בקיובייס 5 ברירת המחדל עם בחירת W זה שהR עובד גם (רק לתושמת ליבך אם במקרה אתה עובד עליה) אתה לוחץ על W בערוץ או באפקט שאתה רוצה לשנות אותו , לוחץ על פליי רקורד (כמו בהקלטה סטנדרטית) ומקליט את הפעולה (לדוגמא הנמכת ווליום, שינוי תדר באי קיו וכו...) כל פעולה שביצעת בזמן ההקלטה תישמר ותופעל רק כשתלחץ על R באותו ערוץ, שים לב שתמיד אפשר לעשות הכל ידנית , מצד שמאל למטה בכל ערוץ (על המסך הראשי) יש חץ שפותח אופציה לראות את האוטומציה , שים לב שכל פעם שנפתחת אוטומציה אתה יכול לפתוח עוד אחת מתחתיה באותה צורה (זאת אומרת לפתוח איזה 20 אוטומציות בו זמנית....אם אפשרות לשנות כל אחת על ידי העכבר) יאללה נראה לי שזה מיצה את עצמו בהצלחה