שאלה

wallaboy

New member
שאלה

למה איזה חברת אודישנים משתמשת בלוגו של יס סטארס קומדי? לא יפה.. http://www.bamarom.co.il/minisite/?kn=23&kt=2&sv=

liranru

New member
שאלה יפה

בהנחה שהם לא קיבלו אישור מ- yes להשתמש בלוגו הזה, אז yes יכולה לתבוע אותם על הפרת זכויות יוצרים. ד"א, אני ראיתי את הזכיינית "קשת" עושה מעשה דומה עם לוגו הכוכב של yes. עשו את הכוכב הזה עם כל צבעי הקשת. ד"א - זה לא הכוכב של yes stars Comedy, הם שינו את הכוכב.

liranru

New member
תיקון קטן

זה אכן הכוכב של yes stars Comedy. סליחה על הבלבול. ואכן - הדמיון רב...

LeRanch

New member
../images/Emo207.gifממשיכים לרוץ למיליון

CBS הזמינה עונה 15 של "המירוץ למיליון"
http://www.eonline.com/uberblog/b119163_idols_emmy_still_on_ice_amazing_race.html

Davy Jones

New member
שתתחיל Yes לשדר את המירוץ והישרדות במקביל ../images/Emo46.gif

בערב אחד, אחת אחרי השנייה. כ"כ קשה? במקום זה אתם מביאים לנו בפער של 18 שעות סדרה שקפצה מעל הכריש כבר לפני עונות רבות ושלא מעניינת אף אחד, אפילו לא בארץ מוצאה ?! (ובגלל זה משודרת במשבצת של ימי שישי, אל תבואו לי בגאווה שזאת הסדרה הכי נצפת באינטרנט, כי ברור לעין שאפילו זה לא הצליח להציל אותה מפני ביטול). סדרות ריאליטי איכותיות צריכות להיות בראש סדר העדיפויות, שכן קשה מאוד להימנע מספויילרים. אוף, נו, הרי זה ברור שבעתיד הקרוב רוב הסדרות ישודרו בפער קטן מאוד על מנת לצמצם את תופעת ההורדות. תעשו שהעתיד הזה יגיע כבר.

snier1991

New member
שטויות

הצופים בארץ של נמלטים עולה על אלו של המרוץ והישרדות ביחד זו בין הסדרות הבודדות שתזרוק את השם שלה לאנשים רגילים ותגלה שהם צופים בה. וזה בא מאחד שאוהב את המירוץ והישרדות ולא צופה בנמלטים מה איכפת ליס ולקהל בארץ מאם זה הולך בארה"ב? הסדרה הזו תפסה בצורה מטורפת בארץ.(ואם אני זוכר נכון זה גם תוכנןלמספר כזה של עונות)

TheLost

New member
אז מה...

אני לא מבקש מ-יס שיביאו את הישרדות בפער של 18 שעות, אבל לפחות באיזשהו הפרש קטן יותר של 4 שבועות... חודש וחצי... הישרדות היא סדרה שקל מאוד להסתפיילר ממנה. וד"א, נמלטים תוכננה ל-13 פרקים. אח"כ הוחלט שהיא תהיה עונה אחת שלמה, אבל אז המשיכו לעוד עונה שתהיה האחרונה בהחלט, ואז אמרו שהעונה השלישית תהיה האחרונה ביותר. בסוף סיכמו על הרביעית.

snier1991

New member
אני מסכים שכדאי שיביאו את הישרדות בהפרש

של יומיים וחצי, אבל אני נגד הטענה של עדיף להביא את הישרדות על פני נמלטים בהפרש של 16 שעות. טענה כזו לא נכונה בשום אופן.

snier1991

New member
וסתם משהו מעניין

פרט לאבודים, כל הסדרות שהביאו עד כה בהפרש קטן(נמלטים אמריקן אידול ו24) הם של פוקס מעניין אם זה קשור.

OKDeSign

New member
ד"א, תוכניות אירוח מביאים בהפרש קצר

קונאן וג'ימי של יס מובאים בהפרש של 3 ימים אם אני זוכרת נכון, שזה יפה מאוד..

OKDeSign

New member
התכוונתי ג'ימי וג'יי כמובן..

אבל גם קונאן היה בהפרש כזה כמה שאני זוכרת..

assafTV

New member
איידול איננה של פוקס

היא מופצת בעולם על ידי מחזיקת הפורמט של איידול - פרימנטל. ואגב,מי שמעביר את השידור בארץ (כלומר קולט מהלווין ומעביר לשידור) זו יס שמעבירה את הקלטות לדרי מדה ספייק מפעילת הט פמילי. באשר לתוכנית האירוח - ג'יי וקונאן (כיום ג'יי וג'ימי ומיוני קונאן וג'ימי) משודרים בהפרש של יומיים מזה 9 שנים.

למעלה