שאלה..

unita

New member
שאלה..

קודם כל אני רוצה לשבח את עוזי על התשובות המלאות והמרצות שלו.. עוזי מה היינו עושים בלעדייך? ועכשיו לשאלה אני מקבלת באימייל המון המון קבצים של וירוסים כמו קלאז וכו´.. אך כשמחקתי את האייסיקיו התופעה נפסקה וכששוב העלתי את האייסי התופעה חזרה.. למה זה קורה? ומה אני צריכה לעשות כדי למנוע את זה? בתודה unita

uzi2

Active member
האמת היא שאת נוגעת בנקודה קצת כואבת

לפני מספר ימים כאשר ITAF10 החמיאה לי, הסתכלתי על הפורום, וראיתי שנעלמו לי הרבה אחרים שמבינים, אנשים כמו Bender Unit 22, או Scott או Antidot, והם מאוד חסרים לי. ואני חושב שיתכן שנמרצות היתר שלי השאירה מקום מצומצם מדי לאחרים, ואולי גם זה שהדיונים עוסקים פה רק בתחום יחסית מצומצם של אבטחת מחשבים. קשר ישיר בין ה- ICQ והופעת ה- Klez בתיבת הדואר שלך, אין, אבל יכול להיות שכאשר את פותחת חשבון ICQ רושמת שם את כתובת הדוא"ל שלך, זה גורם למחשבים נוספים שנגועים בקלז לקבל את כתובת הדוא"ל שלך ואי-לכך לקלז להפיץ את עצמו אליך. אבל אני לא אתפלא אם מדובר בצרוף מקרים.

Scott

New member
אין מה לדאוג uzi2

ראשית, אתה באמת עושה כאן עבודה למופת, גם בתשובות הענייניות וגם בהיקף שלהן. לצערי אני נאלץ להוריד מינון בפורומים של תפוז (לינוקס, רשתות ופס רחב והפורום הזה) משתי סיבות עיקריות. 1. מה לעשות, אבל אני עדיין סטודנט וכעת בעיצומה של תקופת המבחנים. 2. התחלתי עבודה חדשה (בנוסף לכל המבחנים) מה שמאפשר לי פחות זמן בבית על המחשב. כולי תקווה שעם תום תקופת הבחינות אוכל לשוב ולעזור כאן במינון גבוה יותר. עד כמה שאני יודע גם antid0t עסוק בבחינות. כל טוב Scott

למעלה