שאלה...

Marty McFly

New member
שאלה...

מי זה השחקן שמשחק את לקס, ואיפה עוד הוא שיחק?? הוא נראה לי כל כך מוכר, אבל אני לא יודע מאיפה!!

mishmesh

New member
קוראים לו מייקל רוזנבאום(הוא יהודי)

והוא שיחק בהרבה סדרות וסרטים. הנה קישור לעמוד עליו באתר הרשמי סמולוויל, ושם כתוב את כל הסדרות והסרטים שבהם הוא שיחק.

Marty McFly

New member
נכוןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןן!!

הוא מהסידרה "זואי" (שעכשיו נקראית "זואי, דנקן, ג´ק וג´יין")!!! משם אני מכיר אותוווווו!!

lily p

New member
באמת לא ידעת את זה? ../images/Emo29.gif../images/Emo178.gif

גם איריס שלא ידעה שקלואי היא מהמין השני... o_O בכל מקרה, בזואי הוא מזה שונה! ויש לו שער ארוך, זה מזה מוזר לראות אותו עם קרחת... ולפני שהוא הופיע בסמולוויל, לא תיארתי לעצמי שהוא יוכל לשחק תפקיד רציני...

talytal

New member
הוא כל כך חמוד...

טאני לא יודעת מה איתכם, אבל אני מעדיפה את מייקל רוזנבאום על המושלמות של טום וולינג בכל יום. הוא שחקן טוב, הדמות שהוא יוצר מעניינת, והוא גם מאוד מצחיק בחיים האמיתיים (אם מישהו ראה ראיונות איתו מהטלוויזיה באמריקה). דרך אגב, הוא שיחק גם תפקיד די גדול בסרט "אגדה עירונית". זה היה המקום הראשון בו אני ראיתי אותו. אופס, לא התכוונתי לצאת כזאת מעריצה משתפכת. סליחה.

Bolo

New member
זה בסדר,

אני לחלוטין מסכימה איתך. הוא השחקן הכי טוב בכל הסידרה והדמות הכי מעניינת ומורכבת בה. והוא כל כךךךךך חמוד!

Nagini Potter

New member
באמת מתאים לו קוצים......./images/Emo176.gif

ובאמת מתאים לו יותר קרחת.....
יש לו בלוטה כזאתי מאחורה, בהתחלה זה מוזר אבל כשמתרגלים לזה זה דוקא מתאים לו...... Nagini Potter

Lizz

New member
תומכת בלקסי

אם כי אני לא חושבת שטום וולינג כזה מושלם...קצת נראה כמו דוגמן למשחת שיניים (בלי להעליב - סתם דעה)

Outlast

New member
ממתי דוגמן למשחת שיניים זה רע...?

וטום כאילו מושלם מדי, אבל בעצם הוא לא, ככה שזה גורם לו להיות כמעט כן (ואם מישהו הבין את מה שאמרתי עכשיו, זו כבר הפרעה שלו). בקיצור, טום סוג של מהמם ביופיו, מייקל (לקס) מתוק, נראה מצויין ובצורות הסתכלות מסויימות, שווה יותר (או בצורה אחרת) מטום... וזהו, מה זו התגובה הזו, גאד דאמט...

לָנָה

New member
למה לבחור אם אפשר את שניהם ../images/Emo6.gif

אני אוהבת גם את לקס וגם את קלארק....

Lizz

New member
למה לבחור כשאפשר...

את שניהם ביחד? אני אוהבת לקס\קלארק... ומאחר וגם נראה שלקס אוהב את זה, מה רע? ;)

talytal

New member
Oooh, Another ´shipper!

I´m not alone! Yeep!
אבל באמת, סמולוויל הוא אחד ה-Fandoms הכי מתפתחים שראיתי. בשבועות האחרונים הוא לגמרי החליף אצלי גם את באפי וגם את אוז, ההתמכרויות הקודמות שלי. Gotta love the Clex, Right?

Lizz

New member
ושוב, למה...

למה לבחור כשאפשר קרוסאוברים? :) אלו שלוש פנדומים שאני אוהבת ואני לא רואה סיבה לבחור. דרך אגב, סמולוויל ושר הטבעות הן הפנדומים הכי מתפשטים-במהירות-כמו-וירוס בדי-הרבה-זמן האחרון.

talytal

New member
אנ מסכימה לגמרי

כל פעם שטום מחייך אני חשה צורך להסתיר את העיניים, השיניים שלו פשוט זורחות. חיוך של 500 ואט במובן המילולי!

casperit

New member
טם וולינג...

יכול לפעמים להיות מאוד מאוד מכוער... יעל

למעלה