שאלה

לה לה 24

New member
שאלה

שלום, רציתי לברר מה בדיוק אומר אימון הקואצ'ינג ? האם האימון יכול להיעשות מבלי לקיים מפגשים ? תודה רבה לה לה

bridges

New member
תשובה ושאלה

ההגדרה האחרונה שלי לאימון אישי: תהליך שבו, בליווי של מאמן, המתאמן עולה מדרגה באיכות חייו, ע"י מימוש הפטנציאל האישי שלו. אני אסביר (כמו בהגדה): עולה מדרגה: כלומר משהו שהוא מעבר לשיפור קל. עולה מדרגה זה אומר שהשינוי יורגש כשינוי משמעותי בכל חייו של המתאמן. איכות חיים: איכות חיים זה לא כמה כסף אני מרוויח או כמה כסף אני יכול לבזבז. איכות חיים זה שאני מרוצה מהחיים שלי, שאני נהנה רוב הזמן ואני יכול לומר (בזהירות) אפילו שאני מאושר. מימוש פוטנציאל אישי: אני חושב שבאימון אישי אנחנו מאמינים שהשיפור באיכות החיים מגיע כאשר אנחנו מרגישים שאנחנו משתמשים בפוטנציאל שלנו במלואו. מכיוון שזה תהליך שמתבצע בליווי אני לא חושב שניתן לקיים אימון ללא מפגשים, אבל יש דרכים שונות למפגשים: זה יכול להיות מפגש פנים מול פנים, מפגש טלפוני או אפילו מפגש באינטרנט (באמצעות סקייפ או אמצעים אחרים). יש חשיבות רבה בתהליך לאינטראקציה. רונן

לה לה 24

New member
שאלה נוספת..

היי רונן, תודה רבה על התשובה.. יש לי עוד מספר שאלות..מקווה שזה בסדר.. על פי מה אני יודעת האם אימוני קואצ'ינג מתאימים לי ? האם צריך לזה הרבה זמן פנוי ? כמה עולה פגישה ? למקרה שאני מחליטה שזה מתאים לי מכל הבחינות..איך מתחילים את התהליך ? שוב תודה רבה

ענבל כהן חמו

מאמנת אישית בכירה ומדריכת מאמנים מוסמכת
מנהל
מידע נוסף

תוכלי למצוא גם בשאלות הנפוצות של הפורום. לצורך האימון צריך בדרך כלל שעה בשבוע - אך צריך גם פנאי כדי לטפל בדברים שעולים באימון - כדי לקדם את המטרות שלך. זה אינו זמן קבוע מראש - תלוי על מה את רוצה לעבוד. אם תרצי מאמן, תוכלי לקרוא באתרים של מאמנים על הגישה שלהם לסינון ראשוני, ולשוחח עם כמה כדי להחליט מי מתאים לך. יש בקישורי הפורום קישורים לאתרים של מאמנים הפורום ולאינדקסים כלליים של מאמנים.

לה לה 24

New member
תודה רבה ...

תודה על המידע... תוכלי אולי לתת לי קישור לאתר של מאמנים שאוכל להתעניין בזה יותר ..? יום טוב

למי מתאים אימון אישי

לה לה שלום אני רואה שקיבלת תשובות מקיפות לשאלותיך, והמלצות טובות לבחירת מאמן. כמו כן ראיתי שלא קיבלת תשובה לשאלה למי מתאים אימון אישי. לדעתי ומניסיוני כמאמנת אימון אישי יכול לתרום ולהועיל לכל אחד, כאשר הוא מתייחס ברצינות לאימון, מעלה את הנושאים המשמעותיים עבורו, ועונה בכנות מלאה לשאלות המאמן. השאלה היא פחות האם אימון אישי מתאים לך, ויותר איזה מאמן וגישה אימונית מתאימה לך. החיבור בין המאמן למתאמן הוא חלק גדול בהצלחת התהליך. כמו כן ישנם גישות שונות לאימון, שיכולות להתאים לאנשים שונים. גם לגבי הנושא הכספי והטכני, ישנם דרכים רבות. יכול להיות שחשוב לך פגישה פנים אל פנים, או שדווקא אימון טלפוני יהיה יותר נינוח עבורך. כמן כן טווח המחירים לאימון מגוון מאוד ויאפשר לך למצוא את האימון שמתאים לכיס שלך. את מוזמנת לפנות אלי עם שאלות נוספות. בברכה עדי אתרוג - מאמנת אישית ומנחת קבוצות

ענבל כהן חמו

מאמנת אישית בכירה ומדריכת מאמנים מוסמכת
מנהל
בדוק בקישורי הפורום

יש גם קישורים לאתרים של חברי הפורום וגם קישורים לאינדקסים של מאמנים מהם תוכל להגיע להרבה מאמנים.

למעלה