שאלה...

אוסי41

New member
שאלה...

הי לכולם די חדשה בעניין...רק לפני מספר ימים התחלתי לקרוא חומרים על הנושא ואני חייבת להודות שזה די מושך: הרעיון שמחשבה חיובית ואמונה מושכות ומזמנות דברים טובים אליך.... אני באמת מנסה להאמין בכך, למרות שמטבעי אני בן אדם פסימי, ציני ושלילי.... השאלה שלי היא לגבי דבר ספציפי: אני חושבת שבאמצעות מחשבות שליליות הצלחתי להרוס זוגיות בפוטנציה.....עוד כשזה רק התחיל הייתי בטוחה שזה ייגמר...רק חיכיתי שזה ייהרס וכך אכן קרה ... אני תוהה אם אני יכולה לזמן את הבן אדם הזה חזרה לחיי, לבצע תיקון...הבנתי שלמעשה אי אפשר לזמן בן אדם ספציפי, מכיוון שאי אפשר להתערב בגורלם של אנשים אחרים...אבל אני מרגישה צורך עז בהזדמנות שנייה, בניסיון להתחיל מחדש, האם זה אפשרי?

שלום אסי41

אם התחלת לפני מס' ימים, אז יש לך עוד דרך ארוכה חח תשמעי, הכל בהחלט אפשרי, אבל לא מוגדר עד הסוף. אני מאמין שאפשרי ללא כל ספק לשפר את ההרגשה הפנימית שלנו בעזרת מחשבות חיוביות. הרי אם את או מישהו אנשים שליליים, אז אם לבחור בין הטוב לרע - מה עדיף? הטוב! זה דבר 1. דבר שני, הזוגיות שהתפרקה הייתה טובה? או שזה רצון שלך להחזיר את המוכר והישן? לא בהכרח את הרסת פה משהו, אולי זה נועד להתפרק? אולי זה היה משהו שלא התאים מראש, ועכשיו את אמורה ללמוד ולהמשיך האלה, מה את חושבת? ובשורה התחתונה: עד שלא תנסי, לא תדעי. את יכולה לנסות (בפועל) לדבר איתו ולראות איך זה מתקדם (אם יש תקווה בכלל מצידו), ולראות מה את מחליטה. או שאת בעצם פועלת במחשבה למצוא משהו חדש ומתאים לך יותר.

ע ו פ ר ה

New member
מסכימה עם התשובה שקיבלת

ומציעה לך לקחת את השיטה של הסוד כדי להתחבר לאופטימיות ולשחרר את הציניות. יכול להיות שאחרי תהליך כזה תמגנטי אליך בן זוג שונה לתוך זוגיות אחרת. בכל מקרה הייתי מתמקדת כרגע לעשות עבודה אישית של מודעות. באהבה עופרה

למעלה