שאלה

maksimma

New member
שאלה

מכירות את זה שאתן נמשכות לגבר רק בגלל הקול שלו בטלפון או בגלל הריח של האפטרשייב שלו? אבל הגבר כשלעצמו לא ממש עושה לכן את זה?.. אז מה עושים כשהוא מפסיק לשים את הבושם שהתרגלתי ושאני כ"כ נמשכת אליו? זה כאילו שעכשיו הוא ממש דוחה אותי, וזה ממש לא מתאים כי יש לנו את הסקס הכי טוב בעולם!!! ואני רוצה שישאר ככה אבל לא נעים לי להגיד לו. כי בתכל'ס הוא סוג של אובייקט מיני בשבילי נטו!

shocco24x

New member
קשה להבין אותך, גברת

חלק מהסקסאפיל של בנזוג, זה הריח שלו. הגבר הכי יפה שידיף ריח לא נעים גם יסלק את החשק לחלוטין. לכן לא מובן לי, כשאלמנט הריח כבר לא קיים, כיצד את ממשיכה להזדיין איתו בכלל... עדיף כבר שתשתמשי בויברטור!...

תשובה

מתוך הנחה שמה שאת מצפה זה שמישהו או מישהי ישאלו עכשיו "באיזה בושם מדהים מדובר"? ואת תעני בבטחון מלא "בבושם המדהים והמגרה XXXX"... חבל שנבזבז זמן סתם כך. אז הנה, אני אשאל..: "באיזה בושם מדהים מדובר"?!
ואם, בסיכוי של 1 ל-100, זו אכן שאלה אמיתית.. אז חבל שאת מתייחסת לגברים שמושכים אותך כאל אובייקטים מיניים נטו. גם אתן לא אוהבות שעושים לכן את זה (שלא לדבר על זה שהחיים קצרים ובעוד 10 שנים תחפשי בנרות כאלו גברים, אבל אז הם יתמקדו בבנות 29 אחרות). בקיצור, GET A LIFE!

maksimma

New member
תגובה לאדון פרפרון

(בהנחה שאם קראת לעצמך ככה אתה בטח גם מתייחס לעצמך ככזה) אני לא רואה שום דבר רע ביחסים מיניים בלבד עם גבר, כמו שלך אין שום בעיה להיות פרפר.. אז אל תבקר את ההעדפות המיניות שלי כרגע תודה רבה! אלו החיים שלי ואני מאוד מרוצה מהם ככה, כך שאין לי צורך לחפש חיים אחרים תודה! נשים, גברים, הומואים, קוקסינלים.. כולם שווים מבחינתי ואני לא צריכה להתנצל על זה שאני לא חפצה בקשר מחייב כרגע. ולשאלת הבושם, אני מצטערת להפריח לך את תאוריית הקונספיקציה, אני ממש לא יודעת באיזה בושם מדובר.. רק שהוא מדהים נקודה. כנראה שאני באמת רואה בו רק אובייקט מיני וזהו.. סורי :)

אז תקני לו את את הבושם... סה"כ 200 ש"ח

אם כ"כ בא לך לנצל אותו מינית תשאלי מתי יש לו יום הולדת ואיזה בושם הוא אוהב ויאללה... לסופרפארם, להציל את חיי האהבה

maksimma

New member
תגובה

ואם כבר העלת את נושא "הבושם" אדוני היקר, עד כמה שקראתי פה בפורומים זה בכלל לנשים!!! ואני עדיין בעינייני גברים...

לא כ"כ הבנתי

מה ז"א הבושם זה לנשים? את כתבת בושם, בהודעה הראשונה... (טוב, כתבת שם גם אפטרשייב) יש בושם לגברים ויש אפטרשייב. האמת, אני לא כ"כ מכיר גברים שממש משתמשים בבושם. בכולופן, אם זה מה שעושה לך את זה.... פשוט תגידי לו שנורא אהבת את האפטרשייב שלו ואת רוצה לדעת איזה הוא שם, יש מצב שהוא יבין לבד את הרמז

למעלה