שאלה

שאלה

אני אשה ערביה שגרה בשיראל ושוקלת להגר לחו"ל היעד זה אירופה, אני בוחנת מספר יעדים מנסה לאסוף מידע לגבי אפשריות תעסוקה, איכות חיים והשאלה שלי האם אוכל לקבל התרשמות כללית לגבי צרפת ? בלגיה והולנד ? גזענות דיעות קדומות מצב חברתי ? יש אפשרות לקבל קישורים מאמרים וכל מידע שיסייע לי בלנסות לגבש דיעה . תודה רבה

forglemmigej

New member
האם יש לך שפות למדינות

להן את מעונינת להגר? בראש ובראשונה הייתי עובדת על זה , ייש לך איזה מקצוע שיוכל לעזור לך להשתלב. נסי לפרט קצת יותר.

תשובה

היי תואר ראשון מנהל עסקים שפות אנגלית ערבית ועברית אני מנהלת מכירות ומנהלת תיקי לקוחות גיל 33

smaak

New member
בוקר טוב

המדינות שאת מכוונת אליהן דוברות שפות שאת אינך מדברת, ולכן זה יכול להיות קשה מאוד, בדגש על התקופה הספציפית הזו, שנית, במידה ואין לך אזרחות של אחת ממדינות האיחוד או שנניח אינך נשואה לתושב/ת האיחוד (חלק מהמדינות מכירות בנישואים חד מיניים)- זו גם בעיה, אפשרות מעבר חוקית יחידה נראית לעין מהנתונים שציינת היא לימודים, אבל אלה מצריכים הרבה כסף בכדי שתוכלי ללמוד באחד מהמוסדות להשכלה גבוהה. שאר השאלות הן שאלות רחבות מאוד, בגדול, מבחינת תעסוקה, המצב כרגע הוא בהחלט לא משהו.

TrigATUSA

New member
הייתי מתמקד על לאן אפשר להגר

ולא איפה המקום האופטימלי כי נתוני הפתיחה שלך לא מי יודע מה, ותצטרכי להתמקד במה שאפשרי גזענות ודיעות קדומות יש בכל מקום, אבל אם את מגיעה מישראל את תראי שיפור גדול, לא משנה לאן תעברי בבלגיה והולנד לפחות יש לא מעט חברות שיעסיקו דוברי אנגלית בלבד - במטות ראשיים של חברות בינלאומיות העניין הוא שהם יצטרכו לעשות בשבילך וויזת עבודה וזה לא פשוט. רוב המהגרים מסתמכים על הקהילה שלהם כדי להסתדר - יש לך קרובים/משפחה/חברים של חברים? זה מה שעובד לרוב האנשים

viking2005

New member
תסתובבי בדרום של בריסל - הם המיעוט ואת הרוב..

איזה דעות קדומות חה חה חה. לערבים יש דעות קדומות על ה"מיעוטים" המקומיים שם. ואם את רוצה עלבור לבלגיה או צרפת חשוב צרפתית או פלמית... באמסטרדם בעבודה לא מקצועית וקשרים מבפנים אפשר להסתדר גם עם אנגלית.

למעלה