שאלה

Gremshnit

New member
תשובה

פלה (ככה גם הוגים, פֳלֶה) היא אלת אש הוואית. איך זה מתקשר לטורי איימוס? במהלך סיבוב ההופעות של אלבומה השני, Under The Pink, נפרדה טורי מבן זוגה אריק רוס, שהיה גם המפיק של שני אלבומיה הקודמים. היא לקחה את הפרידה ממש קשה,וכתוצאה מכך היא כתבה את יצירת המופת בויז פור פלה. למה פלה? כדי להירגע, טורי לקחה חופשה קצרה בהוואי עם איזו ידידה שלה (נראה לי שאמאנית מסויימת שדאגה לפטם אותה בפטריות הזיה או משהו), ולפי דבריה, פלה התגלתה אליה והיא חשה בה. ואם הבנתי נכון, אז כאילו היא הבינה שהיא צריכה לדרוש את האש האישית-פנימית שלה, האש הנשית, ולא לחפש את הלהבה הזאת אצל אנשים אחרים, אצל גברים. ובויז פור פלה - כי זה מעין קורבן. מקווה שעכשיו הכל ברור.

noosh

New member
פלה

היא אלת האש והרי הגעש בהוואי. ככזאת, אפשר להבין שהיא מייצגת את הנשיות המתפרצת, הסוערת, מלאת האש והעוצמה. או במילים אחרות: פמיניסטית
. סתם. האמת שאני לא מכירה את כל הסיפור שלה (שאפשר לקרוא בוויקי, איך לא: http://en.wikipedia.org/wiki/Pele_(deity)), אבל מדברי הטורי אפשר להסיק שהר הגעש של פלה הוא הר הגעש איתו היא מתמודדת בעצמה באלבום הקרוי על שמה. ומדברי החבובה:
"Well, Pele is the volcano goddess and I thought of like, um, sacrificing some of the boys in my life to her but then I decided that that wasn't really a very good idea. And, the album is sort of about the way I've stolen fire from the men in my life. And I got tired of doing that 'cause I have my own. But I couldn't see that for a very long time. "​

Gremshnit

New member
אמג, זה באמת מדהים

אבל בכלליות, אני לא כל כך אוהב את ה-Dew Drop Inn Tour. היא הייתה מוזרה מדי... Originigal Sinsuality ו-Summer of Sin, לעומת זאת, מעולים!

איט וואז מי, אנד א סניז?

סתם, וואו
אני מתגעגעת אליה
חח כמה מוכשרת אפשר להיות. פפפפפפפפפפפפפפפפפפ

S m e l l y Cat

New member
../images/Emo23.gif

טורי בהופעות יפות משנות ה90
טורי עושה מבטא מוזר חצי בריטי בלי סיבה

Gremshnit

New member
אני חייב להודות,

מעולם לא שמעתי גירסת לייב של הורסס שמתעלה על זאת בפלה. עדיין. ואני בספק אם אני אי פעם אשמע, היא פשוט מושלמת מדי...

זה לא עניין של להתעלות בעיניי

נראה לי שהמטרה של ביצועים וקאברים היא להעניק טוויסט למשהו שאתה כבר אוהב ולגרום לך להתאהב בו יותר בצורה אחרת. כמו לגלות צד חדש בבן אדם שאתה אוהב.

למעלה