שאלה

ishba

New member
מקווה שאף אחד לא יענה לך

לך תשאל את החברים שלך ! למה שיענו לך כשאתה יורד על כל הגולשים ? כולי תקווה שזאת התגובה האחרונה שתקבל בשרשור שכולו שאלה מטופשת אתה יכול להגיב לי כדי להקפיץ את השרשור המדליק שלך אבל לא אענה לך חפש מי ש ..... אותך דרוריקו

ליטליקSD

New member
תשובה-

למרות שאני לא מתכוונת להיב לתגובה שלך בשרשור של סרח, כיוון שהתגובה שלך לא ראויה. כל כך הרבה סטריאוטיפים ילדותיים וחוסר הבנה של מה שאמרתי... ןעכשיו התשובה- במקרה של תיקו במועצת השבט, עושים הצבעה חוזרת.

LemonLimeLilach

New member
כי אם הם יודעים שאותה דיעה תוביל לתיקו

אם ישנו דיעה. ואם לא, עושים תחרות הדלקת אש או משהו.

droriko

New member
ניקח בתור דוגמא את קניבה

נניח אריק יוצר ברית עם הבנים והם מחליטים להצביע לאפרת הבנות מהצד השני מחליטות ללכת על אריק מגיעים למועצת השבט ויש תיקו 3:3 . עכשיו אם הבנים יחליטו כל אחד לשנות את הדעה שלו הם יודעים שיש אפשרות שהבנות לא יעשו זאת ואז אריק יודח .

אם התוצאה שוב אותו הדבר,

או אם התיקו הוא כשנשארים רק ארבעה אנשים במשחק, עושים תחרות הדלקת אש, ומי שמצליח להדליק ראשון מנצח. באחת העונות בגרסה האמריקאית זה היה ממש מצחיק, ברביעייה האחרונה היה תיקו בין שתי בנות והן היו צריכות להדליק אש, אבל שתיהן לא היו עושות שום דבר במחנה ולא ידעו להדליק (משהו כמו הבנות של קניבה), אז הן ישבו שעות על זה ולא הצליחו, וכל המושבעים והמנחה כמעט נרדמו מרוב שיעמום...

m o r o s

New member
איך הגעת לזה?

כשיש תיקו עושים משימה לשניים שיצאו בתיקו, או שאני טועה ?

ליטליקSD

New member
זה מה שגיא (זוארץ) אמר באחת ממועצות השבט

יש בזה מעט מההגיון, כי אם הם כבר יודעים את התוצאות, מישו בטוח ישנה דעה.

בהלםם

New member
מהו טרול? דוריקו - טרול - הסבר

באינטרנט, טרול הוא אדם אשר הנאתו היא לזרוע מחלוקות ברשת. הוא (ובד"כ זה הוא..) מנסה להתחיל ויכוחים ולעצבן אנשים. טרולים רואים במערכת האינטרנט מקום מושלם למשחקיהם המוזרים. מסיבה מסויימת, הם לא "קולטים" שהם פוגעים באנשים אמיתיים. בשבילם, גולשים אחרים הם לא ממש אנושיים אלא סוג של סטייה דיגיטלית. כתוצאה מכך, הם לא מרגישים שום צער על הכאב שהם גורמים. להפך, ככל שהסבל שהם גורמים גדול יותר, כך ההישג שלהם גדול יותר (כפי שהם רואים זאת). האנונימיות היחסית ברשת היא זו שמאפשרת לטרולים לשגשג. טרולים אדישים לחלוטין לביקורת (בונה או לא בונה). לא ניתן לשאת ולתת איתם; לא ניתן לגרום להם להרגיש אשמה או רחמים; לא ניתן לדבר אליהם בהגיון. הם פשוט לא מסוגלים להרגיש חרטה. מסיבה מסויימת, טרולים לא מרגישים שהם כפופים לחוקי הנימוס או לאחריות החברתית. ייתכן שקשה לתפוס את זה. אתם בוודאי חושבים "בטוח שיש משהו שאני יכול לרשום כדי לשנות את הגישה שלו.", אך טרול אמיתי לא ישתנה ע"י מילים בלבד. צירוף למאמר המלא : טרול.. ולמי שלא מסתפק שיחפש בגוגל מהו טרול ותמצאו אלף כתבות..

droriko

New member
תקראי מה כתבתי לאדיקטו

זה תופס גם לגביך .... בובלילית שכמותך (למרות שבתור מעריצה שלהם את תקחי את זה בתור מחמאה )

ishba

New member
../images/Emo191.gifמצטרף ../images/Emo191.gif

אבל מי שמצטרף שיעמוד בזה גם כשהטרול הזה מתחיל איתו אני כבר הוצאתי הכל לפני כמה דקות ומעכשיו אני רק אקלל אותו בהודעות אישיות

ishba

New member
עכשיו גילינו כמה כינויים שלך../images/Emo132.gif

כל מי שהגיב זה בעצם אתה עם כינויים שונים ... אתה משעוממם מוות וטיפוס דוחה, פחדן שמתחבא אחרי אנונימיות, בוא נפגש ברחוב ונראה אותך משתלח עלי כמו שאתה משתלח על רוב גולשי הפורום מנהלים פחדנים לא מורידים אותך כי הם רוצים שיהיו צחוקים בפורום אבל נראה אותך גבר מתעסק איתם אתה לא רק מפריע כאן אתה מפריע בהרבה פורומים ועשית מזה מקצוע, מה אתה לא לומד? לא בצבא? לא עובד? יש לך אבא מיליונר? תקנה לך ספר ותשכיל קצת. לך תצביע עלה ירוק, אני שונא אותך כי אתה דומה למאיר שפסלו אותו וגם אותך הולכים להעיף מהפורום

למה אתה שואל מה שאתה יודע?

זה בטוח יהיה מה שבאמריקאית - פחות מארבעה, מבקשים להצביע שוב ואת מסתמכים על קולות העבר. כההצבעה היא תיקו 2-2, יש קרב הדלקת מדורות. ככה זה אמור להיות, לא?

SivSivani

New member
מאחרים לא מימני. אפילו על התגובה הזאת שלי חבל

אתה נהיה עלוב מרגע לרגע...מרחמת עלייך מאוד.

למעלה