שאלה

גקיקולה

New member
שאלה

במידה ואני במהלך שינה מרגישה פיזית דמות שנוגעת בי אני לא מצליחה לפקוח עיניים באותם שניות אני מנסה להילחם בה ולא מצליחה וכשאני מצליחה לפקוח את העיניים אין כלום מדובר בשיתוק שינה? אני קראתי שבשיתוק שינה שומעים ורואים דברים גם מדובר על כך שהגוף משותק אך העיניים לא לא מדובר כלל על הרגשה פיזית- מעבר לכך אני שוב- לא מצליחה לפקוח את העיניים.

makron2

New member
נשמע ככה...

לפי התאור שלך יש אפשרות כי מדובר בשתוק שינה.

Spider Web

New member
אני לא יודעת אם לזה התכוונת..

אבל שמעתי על תופעה שבזמן השיתוק-שינה, מרגישים לחץ בחזה או תחושה כאילו דמות כלשהי יושבת על זה החזה שלך או עלייך. אני מדמיינת איזו הרגשה מפחידה זאת.. אבל אין בזה שום סכנה, כמובן

Rudebox

New member
= ]

בעבר שניסתי WILD ונכשלתי אז במהלך הנסיון הזה הרגשתי זרמים בכל הגוף.. והרגשתי שיושבים עליי ממש ככה על הבטן. אני משער שנכשלתי כי התייחסתי לכל הדבר הזה שקרה ולא הייתי בפוקוס . זה מה שהוציא אותי מהריכוז בעיקרון .. קשה להמשיך להיות בפוקוס אחרי שזה קורה לך .

silverhawk

New member
../images/Emo45.gif

זו לא תופעה נדירה כשמנסים ווילד, ואני מניח שהיא יכולה להתרחש גם מעצמה במהלך שיתוק שינה.

אשכר

New member
יש דמויות פיזיות שנוגעות בך

לא יודע איך המידע הזה יעזור לך או למישהו. בעיקר ילדים רואים אותם, עד ש"משכנעים" אותם שזה רק הדימיון באופן מפתיע כמעט כל הילדים בכל העולם ובכל התרבויות רואים דמויות כאלה, עד גיל 5 בערך, אבל עדיין רוב המבוגרים משוכנעים שאין כזה דבר. אז זהו שיש. אתה יכול ליצור איתן קשר אם ממש בא לך, חלקן ידידותיות, חלקן מפחידות מאד (ובצדק) וממש לא כדאי להיות חבר שלהן. כמו ב"מציאות". חלק מהדמויות יעדיפו לגעת באיברים חשופים שלך, חלק יקישו לך על העורף, חלק אחר ינסו לדבר איתך, חלק ינסה לשלוט עליך. יש כל מיני תרגילים שמאפשרים לך לרלאות או לחוש אותן באופן יותר מובהק. התרגילים האלו מסוכנים, וצריגים לעשות בזהירות, ומתוך שליטה. בכל זאת דעתי היא שצריך להזכיר את האפשרות הזאת.

למעלה