שאלה

שאלה

אני רוצה להתחיל ללמוד על כלי נשיפה. האם אתם יודעים אם זה עוזר מבחינה רפואית? האם יש מאמרים על זה? ואם כן, איזה כלי? יאיר.

sporTV

New member
תשובה

אין לי יותר מדי ניסיון בכלי נשיפה. נראה לי שחלילית תעשה את העבודה כי צריך לנשוף עם קנה נשימה פתוח ולא חסום וגם לא נושפים חזק מדי אז זה בדיוק כמו לעשות פיזיוטרפיה - פחות או יותר. בהצלחה!

חלילית זה מאוד קל

הייתי הולכתעל משהו יותר מורכב הכי טוב, ללכת לקונסרבטוריום העירוני ולהתייעץ איתם הם יוכלו לייעץ לך מה מתאים לגילך, לכישרון המוזיקלי שלך לאופי שלך וכו' אולי אתה בכלל טיפוס של סקסופון?

sporTV

New member
הבחור

רוצה לנגן על מה שיעשה לו הכי טוב מבחינה רפואית! אבל את צודקת בדבר אחד, חשוב שהוא יאהב את זה וזה יגרום לו להתמיד.

ולמה נדבקת לחלילית?

חלילית זה הכלי שמתחילים בו בכיתות נמוכות בדרך כלל אולי לי-אורי יכולה לכתוב לנו משהו על זה הרי היא מנגנת בעצמה בכלי נשיפה!!

לי-אורי ומשפחתה מוסרות ד"ש

מאילת בו הן מבלות הרחק מאימת הטילים. ברגע שיחזרו ודאי לי-אורי תיכנס לקומונה של הילדים ותתרום את תרומתה. נדמה לי שסיכמנו בעבר שהפורום הזה לא מיועד לילדים צעירים מידי...

sporTV

New member
אולי

כדאי שתספרי ללי-אורי על הפורום של יאיר?

sporTV

New member
אני אומר לך

האוניברסיטה דפקה אותי... הוכחנו השבוע ש: 0=1+1 (אני לא צוחק, זה אמיתי במצבים מסויימים....) כך שאת צריכה להבין אותי כאשר אני קורא את השורות 1 ו-3, בלי להתייחס לשונה 2!!!!!!!!!!!!!!

אוי כמה מדאיג....

לא מצבך אלא התרגיל החשבוני הזה

falashmura

New member
אחח.. אלגברה לינארית, מה הייתי עושה בלעדיה?

או שלמדת את זה בקורס אחר? בכל אופן, האם זהו השדה עם 0,1a,b? תמסור לו ד"ש..

sporTV

New member
משהו כזה

אם הייתי מבין את זה (אפילו לא לעומק) הייתי מדבר איתך שעות על זה

הדסי22

New member
חחחחח מגניב

אנחנו הוכחנו השנה ש: 1+1=3 חחחחחחח כמה הזוי אבל דרך הגיונית למדי

sporTV

New member
מאחר ואת

תלמידת תיכון, קשה לי להאמין שזה נכון, הרבה יותר קל לחשוב שהמורה טעה

הדסי22

New member
חחחחחח

הבתחלה חשבתי שהמורה מפגר אבל הדרך נכונה חחחחח משהו עם ערך מוחלט וסידור של המשוואה!

sporTV

New member
בגלל הנשימות

נראה לי שזה דומה לנשיפות עם קנה נשימה פתוח - ונשיפות ארוכות.... לי-אורי תצילי אותנו

Neta4321

New member
היי :)

אני לא מהפורום ולא חולה בסי.אף, אבל נכנסתי וראיתי את השאלה - אז חשבתי להגיב.. (אם אתם תוהים למה נכנסתי לפה אם אני לא בפורום- אם אתם זוכרים, לפני כמה חודשים ילדה בשם גל שאלה פה שאלה בקשר לCF, בשביל עבודה שלה ושל חברה שלה לביה"ס. אז אני החברה,קוראים לי נטע, נורא אהבתי את הפורום ואת העובדה שעניתם כל כך מהר וכל כך בנחמדות, ולכן חשבתי לחזור ולראות מה קורה עם הפורום...) ובקשר לשאלה - קודם כל, לפי מה שאני יודעת(מידע אישי, לא שאני מומחית או משהו...), לנגן על כלי נשיפה זה דבר בריא לכולם. בכל מקרה, חלילית זה אמנם כלי שקל לנשוף בו, אבל זה לא אומר שהוא מיועד רק לילדים קטנים.. ויכול להיות שדווקא כדאי לך להתחיל בכלי הקל יותר, כי זה באמת לא דורש יותר מדי מאמץ פיזי, אבל אם מתמידים אפשר להגיע בזה לרמות גבוהות ולהנות מהכלי בדיוק כמו מכל כלי אחר. ואם אתה רואה שזה קל לך מדי ואתה רוצה לעבור למשהו אחר, תמיד אפשר.. בהצלחה לך :) נטע.

sporTV

New member
../images/Emo45.gif

אם נעים לך, מוזמנת להישאר. כמה קיבלתן בעבודה?

למעלה