שאלה ... אם זיכרוני אינו מטעה אותי , שורטי הופיע ביזשהו סרט , לא ? מישהו יודע איזה ?
ש שרון כוכבית New member 14/1/09 #1 שאלה ... אם זיכרוני אינו מטעה אותי , שורטי הופיע ביזשהו סרט , לא ? מישהו יודע איזה ?
ש שורטי הקטנה2 New member 15/1/09 #2 אם אנלא טועה... ככה קוראים לסרט blood money.... גבי\אלמוג תקנו אותי אם אני טועה
ש שורטי הקטנה2 New member 15/1/09 #3 והלו, גנבת שמות!? נראלי שיש פה כבר שרון אחת... ואין מקום לעוד שרון!!! חחחחח סתאם סתאם כל אחד מוזמן (אבל בתנאי! שאת מחליפה שם )
והלו, גנבת שמות!? נראלי שיש פה כבר שרון אחת... ואין מקום לעוד שרון!!! חחחחח סתאם סתאם כל אחד מוזמן (אבל בתנאי! שאת מחליפה שם )
S SharoN2772 New member 15/1/09 #4 חחחחחחחחחחחחחחחחחחחח סהר אל תגרשי אותה יהודי לא מגרש יהודי ! ולי קוראים שאררררון לא ?
ש שורטי הקטנה2 New member 15/1/09 #5 חחחחחח לא מגרשת חס וחסה!! ולך קוראים שרונדב חחח בטוח אין עוד שם כזה
S SharoN2772 New member 15/1/09 #7 חחח כן בטח רק אני אגב אומרים 'המבין יבין , הטיפש ינחש ' --- ואי זה פשוט לא נורמלי אני לא מצליחה להרדם , כל שניה בום בא לי פשוט לעוף מפה דיי תשמידו את עזה אבל אני רוצה לישוןןןןן לא בשעות כאלהההההההההה \=
חחח כן בטח רק אני אגב אומרים 'המבין יבין , הטיפש ינחש ' --- ואי זה פשוט לא נורמלי אני לא מצליחה להרדם , כל שניה בום בא לי פשוט לעוף מפה דיי תשמידו את עזה אבל אני רוצה לישוןןןןן לא בשעות כאלהההההההההה \=