שאלה.........

hilano

New member
שאלה.........

שמעתי שצריך לתת לגבר לאכול תמרים לפני שרוצים להיכנס להריון זה נכון ואם כן יש עוד מאכלים שיעזרו? או תרופות סבתא?

תמרים דווקא?

לא שמעתי על זה מעולם.. לעומת זאת אומרים שגבר שאוכל את צמח הדודאים יש לו כוח גברא...

alonaski

New member
אישה של וניל... ../images/Emo6.gif בת כמה את???

לפני איזה 30 שנה היתה פרסומת בטלביזיה, של איגוד מגדלי הפירות היבשים (או משהו כזה...) עם גבי עמרני הקטן, תחת הסלוגן: "הוא שוב אכל פירות יבשים"... הסרטון היה בערך ככה: רואים מיטה וזוג משתולל מתחת לשמיכה... ויוצא משם גבי עמרני בלבוש מינימאלי ואשה מציצה מהשמיכה ואומרת בטון של סיפוק/גיחוך - "הוא שוב אכל פירות יבשים"!!!... אני חושבת שהמסר היה אמור להעביר לנו שבפירות יבשים יש משהו שעוזר/מתמרץ את כח הגבא...
אבל האמת - יש כ"כ הרבה אמונות לגבי "ספקי כוח גברא" מן הטבע... מלבד שורש הדודאים, אני יכולה לחשוב כרגע על אבקת קרנו של הקרנף למשל... (כמספר התרבויות בעולמנו - כך מספר ההצעים מן הטבע...
)

כנראה שצעירה מידי...../images/Emo6.gif

לא זכורה לי כזו פרסומת , בכל מקרה, הרמב"ם אכן מאמין שזה עוזר אז כנראה שיש בזה משהו...

עוד משהו שקראתי עכשיו..

לפי הרמב"ם מי שאוכל חופן תאנים ביום (טרי או יבש) מגביר גם את כוח הגברא וגם את ייצור הזרע. בהצלחה:)

alonaski

New member
אגב - אם יש בעיות להכנס להריון...

תופעה שהיא מאוד שכיחה למאה ה 21 שלנו... נא לא לשכוח את האפשרות של - לגשת לבדיקות רפואיות!!! (כמו למשל - בדיקת איכות הזרע... או בדיקת פוריות האשה...)

mushinka111

New member
...ואני יודעת על גינגר...

אבל לא היבנתי מה הקשר בין הכח הגברא לבין היכולת להכנס להריון...

alonaski

New member
מה הקשר???!!! ../images/Emo12.gif ../images/Emo6.gif הו-הו...

בשביל להכנס להריון עם בן זוג, רצוי שיהיה בעל כושר-גברא מינימאלי...

mushinka111

New member
טוב ,נו

אבל בד"כ(ע"פ המחקרים) כשיש בעיות להיכנס להריון זה לא בגלל כוח גברא....יש אלף ואחת סיבות אחרות...

למעלה