שאלה

que11

New member
שאלה

יש לי שמלה שאני מאוד אוהבת איך שהיא יושבת עליץ היא פשוטה, מבד כותנה (לא יודעת לומר בדיוק איזו)... לדעתם, אם אביא אותה לתופרת היא תהיה מסוגלת להכין לי כזו חדשה מבלי לפרק את זו שיש לי? במידה וכן.. כמה זה אמור לעלות? (עבודה התפירה + בד בצבע חלק פשוט)

יש תופרות שיכולות להוציא גזרה

בלי לפרק את השמלה, אבל זאת לא עבודה פשוטה בדרך כלל. אי אפשר לאמוד מחיר של בגד בלי לראות אותו. מחירים של בדים יכולים להשתנות מ10 שקלים למטר ועד 40-50, נגיד, לבד חלק פשוט.

עקרונית כן ,

תלוי בדוגמא של השמלה וכמה ידע בתדמיתנות יש לתופרת . יש דגמים שניראים פשוטים , אך הן לא כך . לגביי עלויות - בד יכול לעלות לך החל מ-10 ש"ח למטר ומעלה , תלוי בסוג הבד . על עלות העבודה , לא אוכל ענות ל ......(כל אחת והתעריף שלה , ושוב תלוי בדוגמא ).

Y

תחידוש הנ"ל לא הכירותי. אבל אהבתי

בטח שכן

אני תפרתי לעצמי 2 חליפות ערב ועוד שמלה אחת בדרך הזו. הן ישבו עלי טוב אז העתקתי אותן והחיקוי יצא כמו המקור (ואפילו יותר יפה. כי בחרתי צבע בד שלא היה כמוהו בחליפות שבחנות). כמו שאמרו לך - מחיר בד מתחיל אפילו מ- 5 ש"ח למטר ועד 100+ ש"ח למטר. לגבי עבודת תפירה ותמחורה - אין לי מושג. נראה לי שתלוי גם במורכבות העבודה. המלצתי היא : קחי לתופרות שבאזור, תשאלי ותדעי.

que11

New member
פחות או יותר כמה תעלה העבודה

ממש לא להתחייב לי פה זה בסדר :) אני פשוט רוצה לדעת טווח כדי שלא יעבדו עלי... זו שמלה באמת פשוטה.

lirola

New member
הטווח רחב מדי כדי להגיד

זה יכול להיות 200 שקל למישהי שלא מעריכה את העבודה שלה כמו שצריך וזה יכול להיות 1000 שקל. כל אחת מתמחרת שעת עבודה שלה באופן שונה. ומה גם שמה שנראה לך פשוט, לא בהכרח פשוט. כך שכל עוד לא ראיתי את הדגם באמת קשה לשער השערות.

למעלה