שאלה

vitekriver

New member
רגע רגע אליס יותר יפה מהלנה לדעתך?

יותר יפה משיין? מבט??????????

vitekriver

New member
הרגת אותי גניפר בילס מדהימה

כל דבר בה פשוט מדהים http://images.askmen.com/galleries/actress/jennifer-beals/pictures/jennifer-beals-picture-4.jpg אולי זאת אני אבל אין דבר יותר יפה בעולם מעיניים חומות וצבע עור שחור

t i t i13

New member
../images/Emo31.gif

חח אולי אני ייצא רעה..אבל בתמונה הזאת היא מזכירה לי קצת סוס
אוף והיא כזאת משעממת!!!!!

shir249

Member
../images/Emo12.gif תחזרי בך מיד ../images/Emo12.gif

את רוצה לעשות לי התקפת לב?? "משעממת"??? היא מושלמת :|

t i t i13

New member
טוב מושלמת מושלמת אבל משעממת

חח תאכלס תמיד שהיא נמצאת יש אוירה של כבדות כזאת והיא דיי אממ "הורסת שמחות" אפשר לקרוא לזה XD

Shiri from the block

Active member
../images/Emo45.gifלגמרי הורסת שמחות../images/Emo113.gif היא רצינית מידי, משעממת וממש לא מושכת.

skipposh15

New member
../images/Emo45.gif!!

היא מרחמת קצת מרחמת על עצמה וזה מעצבן! ועוד איך שהיא שיחקה אותה בתחילת עונה שניה כולה בדיכאון כי טינה נפרדה ממנה.. את פאקינג בגדת מה ציפית?! תפסיקי לרחם על עצמך ותתחילי לעשות משו עם עצמך!! וזה נכון לכל העונות ברמה כזו או אחרת

vitekriver

New member
אני איתך בט שלמות

אופ משעמם לי אחותי וחברה שלה כותבות עבודה ללימודים חבר שלי תקוע בחנות שוקולד כריס בטלפון למישהו בא צט?

t i t i13

New member
חח לומדת למתמטיקה

או שאני רק חושבת שאני לומדת ואני עובדת על עצמי XD

t i t i13

New member
משיין ומבט בטוח!!

בכלל לא מבינה מה ההתלהבות משיין גם דפוקה באופי וגם ממש לא יפה לדעתי XD אממ ומהלנה..חח לא יודעת אולי היא טיפה יותר יפה אבל היא נראית לי קצת זקנה כזאת

vitekriver

New member
הלנה זקנה????????

הבחורה נראת אלילה מהלכת על מים!!!!!!!!!!!!!!!!!!! מילא שיין דפוקה באופי ומגעילה אבל הלנה היא יכולה לשים עליה סמרטוט רצפה וחולצה של אביגדור ליברמן והיא עדיין מדהימה אליס פשוט לא יפה רק מטופחת להלנה יש פרצוף סימטרי מושלם תראי איך היא נראת

Blank Smile

New member
איך אתן אומרות ששיין מגעילה?

בדיוק סיימתי את עונה 2 [בצפייה חוזרת], והבנתי כמה ששיין מדהימה.. עזבו את המראה שלה, זה כבר כל אחת וטעמה.. אבל היא פשוט בנאדם טוב. עד כמה שהיא מנסה לשחק שלא אכפת לה, ושהיא מנסה להתרחק מהעולם, תראו איך היא מתנהגת עם חברות שלה.. איך היא עוזרת לג'ני, איך היא לא רצתה לעשות כלום עם כרמן בגלל ג'ני, תומכת בכולם [שימו לב כמה פעמים אליס באה להתייעץ איתה בקשר לדיינה].. ובכלל, בסצינה שג'ני חתכה את עצמה בפרק האחרון של עונה 2, ושיין באה ועטפה את החתכים שלה עם מגבת והבטיחה לה שישיגו לה עזרה, היא פשוט הייתה מקסימה
והלוואי עליי חברות כאלה.. אז כן, בעונה ראשונה היא יצאה קצת ביצ'ית, מזיינת וזורקת.. אבל זאת סידרה, וזאת דמות, והיא מתפתחת מפרק לפרק, מעונה לעונה.. אי אפשר לצפות שכולן יתחילו בתור דמות מפותחת ושלמה.. תראו איך כל הדמויות השתנו במהלך העונות.. וסתם, כד"א, כי אמרת שאליס לא יפה- TAKE IT BACK!!! חחח היא מדהימה!!

vitekriver

New member
אני אזכיר לך את ההודעה הזאת

בסוף העונה ה5 נראה כמה אהובתך תחזיק מעמד

למעלה