שאלה שלום לכולם, ידוע לכם על הופעות נוספות של גלי במרכז בעתיד הקרוב (מלבד זו בצוותא)?
פ פלוטו24 New member 19/11/08 #1 שאלה שלום לכולם, ידוע לכם על הופעות נוספות של גלי במרכז בעתיד הקרוב (מלבד זו בצוותא)?
מ משתלבת 1 New member 21/11/08 #2 במרכז לא ידוע לי אך יש בשלושה מקומות ב 5/12/08 בקרית טבעון ב 22/12/08 בירושלים ב 1/1/09 בבאר שבע
א אושRתי New member 21/11/08 #5 ברוך הבא ../images/Emo13.gif מקווה שיהיה בהמשך עוד הופעה במרכז - גלי יוצאת בדיוק בסבב הופעות חדש. ונשמח אם תשאר בפורום
ברוך הבא ../images/Emo13.gif מקווה שיהיה בהמשך עוד הופעה במרכז - גלי יוצאת בדיוק בסבב הופעות חדש. ונשמח אם תשאר בפורום
פ פלוטו24 New member 22/11/08 #7 תודה רבה תודה על קבלת הפנים כתבתי פה פעם או פעמיים ואני קורא סמוי. אבל אני אשתדל לכתוב פה יותר. בפעם האחרונה שהייתי בהופעה שלה זה היה בזאפה לפני שנתיים. היה מעולה. אני אוהב את גלי מאז שהייתי ילד. אפילו זוכר שהלכתי להופעה שלה פעם כשהייתי בן 8 לערך (היום אני 27 - אכן היסטוריה ).
תודה רבה תודה על קבלת הפנים כתבתי פה פעם או פעמיים ואני קורא סמוי. אבל אני אשתדל לכתוב פה יותר. בפעם האחרונה שהייתי בהופעה שלה זה היה בזאפה לפני שנתיים. היה מעולה. אני אוהב את גלי מאז שהייתי ילד. אפילו זוכר שהלכתי להופעה שלה פעם כשהייתי בן 8 לערך (היום אני 27 - אכן היסטוריה ).
א אושRתי New member 21/11/08 #6 תודה. לוח ההופעות של הפורום מעודכן - מוזמנים להציץ שם.. וברוכה הבאה לפורום נשמח אם תשארי