שאלה

liron292

New member
שאלה

אני מבין במחשבים, ידע רב בבדיקות רשתות תיכנות וחומרה אך אין לי שמץ ושום ידע בתיכנות אני רוצה ללמוד קידום אתרים בעצמי מהאינטרנט עיינתי באינטרנט ומצאתי חומר רב השאלה שלי במה אני צריך להתמקצע על מנת לדעת ולהבין בקידום אתרים ? אשמח מאוד לעזרה

yarontor

New member
מה זאת אומרת במה להתמקצע ? בקידום אתרים....

אם אתה רוצה להיות מקצוען בקידום אתרים אתה צריך להתמקצע בקידום אתרים כלומר בהבנה מה גורם לאתר מסויים להופיע לפני אתרים אחרים. בהצלחה

liron292

New member
שאלה

הבנתי מה שאתה אומר אך השאלה שלי מה אני צריך לדעת לפני שאני ניגד לנוסע HTML, ג'אוה סקריפט אני לא מבין בזה האם אני צריך ללמוד את זה? מה עוד צריך לדעת

yakir shp

New member
צריך לדעת

בעיקרון בקידום אתרים אין צד טכני אך ככל שתדע יותר דברים יהיה לך יותר קל.. לדעתי html אתה צריך לדעת כי זה הבסיס בכל זאת אתה צריך לדעת איך לקרוא קוד, אתה לא צריך לדעת איך לתכנת אבל תמיד זה טוב לדעת מה אתה רואה מול עינייך.. לגבי הקידום תלמד והרבה, אלו דברים שאתה יכול לעשות בעצמך.. אני אישית מקדם אתרים אך אני גם עשיתי קורס webmaster וזה רק עזר לי.. שיהיה בהצלחה!

yarontor

New member
לפי השאלות שלך אתה חייב קורס

לפי השאלות שלך ניכר שאתה ממש לא מבין בתחום לכן, טוב תעשה אם תלך ותלמד את הנושא בצורה מסודרת מאחר וגם בסיס אין לך לצערי. בהצלחה

רני58

New member
קידום אתרים הכי חשוב התוכן

לדוגמה אתר עם המון תוכן וללא קידום פשוט מקודם בעצמו

למעלה