שאלה..

אופליה37

New member
שאלה..

30 שניות למאדים היו בארץ? ומישהו יודע מה לוח ההופעות שלהם?.. עם מישו יודע מה האתר של ההופעות... שיהיה כן... תודה למי שיענה

תשובות..

רק חבל שלא שרשרת את זה כבר לשרשור מתחתייך כנצל"ש. סתן זה יהיה יותר מסודר. בקשר לראשונה.. הלוואי והם היו בארץ. אבל אנחנו עובדים על זה כרגע, מחתימים על העצומה שלנו הכתובה ובאינטרנט. יש לנו כרגע בסביבות ה1400 חתימות. 800 באינטרנטית ועוד 600 בכתובה. אנחנו נגביר את הקצב מתישהו. נצטרך לעשות איזה מבצע החתמה גדול.. . ואין להם הופעות כרגע בכלל.. פייייי איחרת את המועד עם השאלה הזאת. אני הייתי בכמה מבערך 15 ההופעות אחרונות שלהם. הם סיימו את הטור באירופה והופיעו את ההופעה האחרונה שלהם במאי אם אני לא טועה. ואין להם הופעות עד לצאת הדיסק החדש, שעליו הם עובדים כרגע. אם הם יעמדו במילה שלהם והוא יצא בסביבות ינואר-פברואר אז הם יחזרו להופיע בערך.. ב.. סוף פברואר ויבואו יותר קרוב אלינו באירופה אחרי שנה.. אולי פחות. ו.... בתקווה שנצליח להכניס אותם גם לישראל. בעקרון אני וחברתי אנני עובדות על זה, הייתה לנו הבטחה מוירג'ין אבל.. כיוון שעכשיו וירג'ין תובעים אותם אני ואנני קצת תקועות! אבל אל דאגה! הם יבואו!

למעלה