שאלה

Cartman

New member
שאלה

בעונה הרביעית, נדמה לי שזה היה הפרק הראשון, ספייק מוצא מן טבעת שנותנת לו כוחות על כאלה. בסופו של דבר באפי החליטה לשלוח את הטבעת לאנג´ל. האם היתה התייחסות לטבעת באנג´ל ומה קרה לטבעת בסופו של דבר?

Darth Rosenberg

New member
אז ככה:

אתה מדבר על פרק 3 של עונה רביעית, שנקרא The Harsh Light Of Day בו ספייקי חוזר לסאנידייל לחפש את ה- Gem Of Amara שמעניקה כוחות מדהימים של אי-פגיעות לערפדים. בסוף הפרק, באפי שולחת את הטבעת עם אוז ללוס אנג´לס, כי היא רוצה שהטבעת תהיה אצל אנג´ל. מייד אחרי כן, בא הפרק השלישי של העונה הראשונה באנג´ל - In The Dark בו אוז מגיע עם הטבעת לאנג´ל. דויל רוצה שאנג´ל ילבש אותה, אבל אנג´ל מחביא אותה. ספייק מגיע ללוס אנג´לס גם כן (איזה צחוקים כשהוא מציץ על אנג´ל מהגג... והמבין/ה מביו/ה - "!Quickly, to the AngelMobil! Away"). אח"כ ספייק חוטף את אנג´ל ומענה אותו, ודויל וקורדיליה מוצאים את הטבעת, אבל מרקוס משיג אותה וכו´ וכו´... בסוף כמובן שאנג´ל משיג בחזרה את הטבעת, ומחליט שלאף ערפד אין את הזכות לכוחות שהיא מעניקה והורס אותה. וזהו. מקווה שעניתי לך...

Darth Rosenberg

New member
מה שהיה מגניב

זה שזה היה ממש כמו פרק כפול, וזה הרי שודר אחד אחרי השני כי באותו זמן באפי ואנג´ל עוד היו באותה רשת ושודרו זה אחרי זה. בארץ כמובן זה לא קרה, כי למה שישדרו פה אנג´ל? בשביל מה אנחנו צריכים את הפרקים המשלימים? אז מה אם הם חיוניים??? יום טוב לכולנו. Be Safe ד"ר

t i n k

New member
הפרק שזה היה הכי חסר...

היה הפרק של העונה הרביעית אם אני לא טועה, פרק שבאפי הלכה לאל אי ופגשה את פיית´ אצל אנג´ל, ובבאפי פרק אחרי זה הוא פתאום מגיע והם רבים (וגם אנג´ל וריילי רבים שהייה דיי משעשע...) ולא הבנתי את הקשר הייתי בטוחה שפספסתי את הפרק הזה... עד שקלטתי שזה היה באנג´ל... מישהו מוכן לספר לי מה קורה בפרק הזה או אם הוא יגיע לסטאר??? תודה...

הייזל

New member
...

באפי מגיעה לוס אנג´לס בעקבות פיית. פיית מספיקה להרוג סרסור ולשדוד אותו לפני שאנג´ל תופס אותה. היא בורחת כמובן, המשטרה רודפת אחריה. היא מגיעה לדירה של קורדילה, מכה אותה וחוטפת את ווסלי לאיזה מחסן נטוש. במחסן היא מענה אותו כל כך שהוא מוכן להרוג אותה. אנג´ל מופיע, מונע מווסלי להרוג אותה והם מתחילים להכות אחד השני. נופלים מהקומה השניה של המחסן לרחוב וממשיכים להכות אחד את השני. פיית´ רוצה שאנג´ל יהרוג אותה הוא מסרב ובסוף פיית´ נשברת ובוכה. אנג´ל לוקח אותה למרתף שלו ואז באפי מופיעה. כשהוא מסרב לתת לה את פיית´ היא מכה אותו(אם אני זוכרת נכון) ופיית בורחת לגג. הרוצחים של המועצה מופיעים במסוק ומנסים לירות בפיית´. אנג´ל ובאפי משתפים פעולה ואם אני לא טועה מחסלים לפחות אחד מהם. באפי ופיית´ מתעמתות בערך. ואז המשטרה מופיעה בכוונה לאסור את אנג´ל בגלל הרציחות של פיית. ברגע האחרון פיית´ מסגירה את עצמה. אנג´ל אומר לבאפי שהיא לא יכולה לבוא לעיר שלו ולעשות מה שהיא רוצה ושהוא התגבר עליה. היא נפגעת קשות ועוזבת. הפרק מסתיים בפיית´ היושבת על הדרגש שלה בתא הכלא עם מבט עגמומי. עכשיו, ראיתי את הפרק הזה מזמן וקרוב לוודאי ששכחתי דברים ו/או לא זכרתי אותם נכון אבל זו התמצית הבסיסית של הפרק.

../images/Emo58.gif לאנג´ל

אנג´ל לקח אותה ובסופו של דבר החליט לנפץ אותה כי הוא פחד שזה יגיע לידיים לא נכונות. חחח ממש שר הטבעות, מה?

resputin

New member
אהה....

עכשיו זה מילא לי חור גדול, לשם פיית´ נעלמה..!! אני יודע..? עברה עונה, עונה וחצי, שתיי עונות -לא שמעו ממנה בגרוש, וקוטלת חדשה לא באה.. אני לא מבין למה המועצה לא מתחה כמה חוטים, דאגה לאיזה "תאונת עבודה" בבית כלא, ויביאו קוטלת חדשה.. ואני עדיין תומך בלקחת את הקוטלת לחדר, הרוג אותה במוות קליני לשנייה ולהחזיר אותה, כה עם השנייה, השלישית, הרביעית וכן הלאה, ויהיה צבא שלם של קוטלות -ככה לא יהיו יותר ערפדים מפלצות וכדומה, רק מכשפים ומכשפות, שהם יעשו את כל הצרות..

למעלה