שאלה

שאלה

ביום שבת ראיתי(לפי התקציר בעיתון), שיש פרק שהוא חוצה עם פרק של סידרה אחרת-"ללא עקבות". ורק רציתי לדעת עם הערוץ ישדר גם את הפרק המקביל של "ללא עקבות"(בעוד שבוע)?

ליטל27

New member
קראתי בויקפדיה שבעונה 6 של ללא עקבות יש פרק

בו גיל גרסום משתתף.. אז כנראה שנצטרך לחכות עד אז. כרגע העונה החמישית של אקסטרא הוט משודרת(חוץ מבסוכות שם יש מרתונים מטורפים)

אוף!

התכוונתי האם הערוץ הראשון ישדר את הפרק של "ללא עקבות" בהשתתפות צוות CSI-LV?

4hilla4

New member
אני מוכנה לנדב...

מלא ספויילרים על csi NY ממש נהייתי מכורה לזה, כאילו לזה- לסטלה ולמאק=] יש לי מלא ספויילרים לדברים שעוד לא שודרו באר"הב.. אני רק לא יודעת אם לפרסם או לא כדי לא להרוס לכם=] תודיעו לי P:

תראי

אני התכוונתי לזה. מצורף קישור. אבל אם את לא יודעת איפה זה, הנה הציטוט המדויק: 23:00 זירת הפשע - לאס וגאס ע' 8 פרק 6 גיל : 18+ [סדרות] תרגום : עברית, ערבית הסדרה מציגה בצורה ייחודית את קורותיה של יחידת מחלקת הפשע בחקירות אירועים פליליים. החוקרים מנסים לפענח את תעלומות הפשע ע"י מציאת רמזים, ... הסדרה מציגה בצורה ייחודית את קורותיה של יחידת מחלקת הפשע בחקירות אירועים פליליים. החוקרים מנסים לפענח את תעלומות הפשע ע"י מציאת רמזים, הוכחות וראיות שהושארו בזירת הפשע. העלילה מתרחשת בלאס-וגאס וברוב הפרקים מוצגים שלושה מקרים במקביל שמתחלקים בין שישה חוקרים שבראשם עומד גיל גריסום. פרק 6 - מי ומה - Who & What גריסום וצוותו מצטרפים לג'ק מאלון, חוקר אף-בי-איי מניו יורק (מהסדרה "ללא עקבות") ויוצאים בעקבות רוצח סדרתי מקווה שזה עוזר במשהו, והשאלה שלי יותר מובנת.

ליטל27

New member
הבנתי את השאלה

ואמרתי שלאור העובדה שאקסטרה הוט משדרים את העונה החמישית של ללא עקבות אז נראה לי שזכויות השדור על פרקים של ללא עקבות שייכת להם. כרגע משודרת אמצע העונה החמישית בשדור יומי כלומר יכול להיות שעוד כמה שבועות תתחיל העונה השישית שם שם ונזכה לראות את פרק המקביל.

4hilla4

New member
../images/Emo58.gif../images/Emo58.gif../images/Emo58.gif../images/Emo58.gif

טוב אז ככה- דני ולינדזי- יחזירו את ההיא שדני בגד בה עם לינדזי- יש ספק שהיא תחזור בהריון. פרק 11 יהיה הפרק שלהם=] דון- אחותו תופיע וגם ההורים שלו... מאק וסטלה- בפרק חמש סטלה תוקף על ידי יווני שחושב שהיא יודעת איפה נמצא משהו... אחר כך היא תלך לקונסוליה היוונית ותסתיר משהו ממאק שאני חושבת שיתפוצץ בהמשך.. יש שמועות שמאק יצטרך לפטר את סטלה בעקבות המקרה.. שניהם יקבלו מושא אהבה חדש
וזה לא יהיה אחד את השני
אם יהיה עוד אני אודיע=]

עדידי15

New member
מה קורה בעונה החמישית

לאחר הפרק האחרון בעונה ה4 שבו שודדים את הבנק?

4hilla4

New member
../images/Emo58.gif לעונה 5 פרק 1

הפרק הזה נמשך.. הוא חוטף את מאק ומסתבר שכל מה שהוא אמר היה שקר.. לא רואים מה קורה שם רק רואים את מאק יוצא מהמים.. ומתקשר לסטלה נמצאת בתוך מטוס.. הם באים לחלץ אותו. אחר מכן סטלה חוזרת לבנק ורואה את החשוד- מתחיל מרדף של סטלה על הגג.. היא עולה על הגג והחשוד מפיל אותה מהגגעםתיק שחור שבתוכו נמצא הכסף... סטלה מצליחה לתפס ולהתקשר למישהו- כנראה מאק=] בסוף הם כמובן תופסים אותו בצורה מאוד נחמדה.. אני מצרפת את הסצנה על הגג.. סטלה- http://www.youtube.com/watch?v=cj7Uz9B1bBg

Marg H

New member
לא.

תראה אני בכלל לא יודעת אם ללא עקבות משודרת עכשיו בארץ בעונה שישית[העונה של הקרוסעובר] הקרוסעובר הוא לא כזה bigdeal, ולא נראה לי שישדרו את זה אחד אחרי השני, זה אף פעם לא קרה.

למעלה