שאלה

level42

New member
שאלה

אני מרגישה שלהסתכל על תמונה של בחורה עם פני מלאך, גורם לגוף שלי לרפא את עצמו מכל מיני תחלואים של דלקות פרקים שיש לי. למשל יש תמונה של נערה מדהימה, והדמות (התווי פנים והיופי) נוגעת לליבי באופן כזה שאני חשה שהיא מרפא לי את הדלקות הפרקים ומרגיעה את נפשי. אני נורא מתביישת שידעו על כך כי יש לי הרגשה שאחרים יחשבו שזה שיגעון. רציתי לבקש לדעת מה דעתכם על כך ? האם זה נשמע לא נורמלי ? זה נשמע לא סביר ? ומה קורה עם בחור צעיר היה כותב שהוא חש אותו הדבר ? האם הסביבה לא היתה מבינה אותו עוד יותר כשהוא איננו קטין והדמות קטנה ? רציתי לשאול את דעתכם הפילוסופית.

hilabarak

New member
קודם כל לא נשמע מוזר, אלא קצת מוגזם

אם אני אראה תמונה של נוף מדהים/בחורה יפיפיה/הבת שלי מחייכת אליי ....... זה יעשה לי הרגשה מאוד טובה, אולי עד לרגע התעלמות מכאב כזה או אחר. ההרגשה שזה מרפא נראית לי קצת מוקצנת. באותו רגע בטח משתחרר לך חומר אנדרופיני (או כל חומר 'היי' שיש בגוף) ונותן הרגשה טובה ואופורייה, אבל לא מעבר לכך. שנית - מדוע להתבייש ? אם את לסבית אז את לסבית. אם את סטרייטית שנהנית לראות בחורות עם פני מלאך גם טוב. אני כסטרייט מאמין שבחורה כזו גורמת לך התאהבות, ולכן נראה לי שאת קצת מדחיקה רגשות חד מיניים, אבל אני לא מבין גדול בנושא.

למעלה