שאלה.

תומר88

New member
שאלה.

אתם בטח מכירים את זה- (הודעות שקיבלתי) "אחי תפסיק לתקוף אותי כל הזמן" "אחי, בחייאת, מה התלבשת עליי?... רוצה הצעה? פעם בשבוע, אני שולח לך 700 מכל דבר ואתה לא נוגע בי?..." "בס"ד אתה יכול בבקשה לעזוב את חבר שלי?" ועוד ועוד רבים.... מה עושים עם זה?! אחרי הכל, אפילו שזה משחק שבו האמצעי הראשי למטרה הוא להיות גנב ורוצח, אנחנו אנשים טובים. כשמישהו מבקש יפה לא מתעוררים בכם רחמים? אחרי התקיפה הראשונה שלי הרגשתי זבל על זה שגנבתי מלא משאבים למישהו (4 חודשים לא תקפתי אף אחד...) איך עונים לכל האנשים האלה? כולם מבקשים את זה ואם לכולם אני אהיה נחמד, המשחק יהיה משעמם וגם לא יהיו לי מספיק משאבים. מה אתם עושים כשאתם מקבלים הודעות כאלה?

תומר88

New member
לזה שכתבתי ראשון לא עניתי. הוא חווה מצויינת.

אבל להוא ששאל 'מה התלבשת עלי' הייתי חייב לרחם, כי הוא באמת ביקש יפה ובלי קשר לשוחד הלא משתלם שהוא הציע לי... זה מעצבן שהם מבקשים. לא בא לי לערב את המצפון במשחק הזה כי לא צריך כזה בשביל המשחק
,אבל הם מאלצים אותי...

glayzmer

New member
תומר! תקשיב

מה שאני עושה לאנשים כאלה אני תוקף אותם עוד ועוד !! עד שהם לא שולחים לי יותר הודעות. יש באזור שלי איזה שני אנשים מאותה ברית, הכי חזק בברית שלהם רוצה שאני אפסיק לתקוף אותם כי זה מוריד את נקודות של הברית שלו, אמרתי לו שאני ממשיך לתקוף אותם הוא התחיל לקלל אותי וכאלה, המשכתי לתקוף את חברי הברית עם בליסטרות עד שהוא העיף אותם מהברית
המסקנה: היא לתקוף אותם עוד ועוד עד שהם מפסיקים לשלוח הודעות.

תומר88

New member
אני לא מסוגל...

"מה ששנוא עליך אל תעשה לחברך" זה לא אמור להיות תקף במשחק הזה, אבל קשה לא לגלות אמפתיה כשמבקשים ממך יפה. באיזה שרת אתה?

Nunatak

New member
תלוי במקרה

אם זה מישהו שאני יודע שעוד שחקנים מתקיפים אותו או שהוא לא ממש פעיל - מתעלם. אם זה מישהו פעיל ושאני היחיד שמתקיף אותו - לפעמים אני מוותר לו, תלוי כמה משאבים אני מצליח לגנוב לו.

תומר88

New member
זה נכון מאוד.

אבל מצד שני, כשאתה היחיד, אז אתה גם מרוויח יותר

mike00

New member
עצה..

תרשום ביחסים שאתה לא אוהב ששולחים לך קללות,ברכות,בקשות או כל הודעה מכל סוג שהוא. מי ששולח הודעה שיצפה לתקיפה,מי שיקלל שיצפה לקטות והשמדה של החשבון. מי שמתכנן להציע לך משאבים בתמורה להפסקת התקיפות שידע מראש שבתור פארם הוא שווה יותר משאבים אז אין על מה לדבר. רצוי גם להוסיף שמי שהוא פארם שלך ויום בהיר אחד הפסקת לקבל משאבים מהתקיפות עליו יושמד גם ככה שרצוי שתמיד יהיה להם משהו במחסנים כשאתה מגיע. מניסיון,זה מדלל את כמות ההודעות שאתה מקבל ואלה שעדיין שולחים הודעות הם הפארמים הכי כייפים בעיני..

תומר88

New member
חחח... העצה הרביעית משעשעת ברשעותה:)

אני לא אוהב לכתוב הרבה דברים בפרופיל, כי אני מעדיף להישאר אלמוני. לא לתת לאנשים רמזים עלי ולא לנסות להיות יותר ממה שאני באמת. לדוגמא, יש את כל אלה שרושמים שכל העמקים שלידם שלהם ואני לא אוהב את זה, כי מי שרואה את זה ישר יתחיל לעשות השלחות על איזה צבא יש לי ואם כדאי לו או לא כדאי לו להתעסק איתי.. או דוגמא אחרת, מישהו עם בין 200 ל300 תושבים כותב בפרופיל שלו "כפר שיכול להפוך לחזק במהירות!", שזה דורש תקיפה מיידית כי זה פשוט אומר שכרגע הכפר לא חזק... ובכל זאת, אני אשקול את העצות האלה

mike00

New member
כשמישהו עושה השלחות לגבי גודל הצבא שלך

זה סימן טוב,אם הוא לא היה חושש הוא היה תוקף אותך בלי לחשוב פעמיים... יש שני סוגי שחקנים במשחק,פארמים ופארמרים.... תבחר מי אתה ותהנה מהמשחק..

לא מבין את זה

למה לא לקבל הודעות? מה בעצם כל המשחק הזה? זה משחק חברתי לא? כל הכייף זה המשא ומתן עם השחקנים האחרים אני מדורג הכי גבוה שיש בשרת הישראלי שולחים לי עשרות הודעות ביום אני קורא את כולם ואם ההודעה הגיונית ומנוסחת בבהירות אני עונה לה מה זה פה שלטון טירור ? לאיים שמי שישלח הודעה יותקף על ידך? זה נראה לי קצת קיצוני חוץ מזה אדון אילן תחייג קצת אלי לא יזיק לך :)

mike00

New member
האמת שזה היה בתכנית להיום...

יש לי כמה דברים לדבר עליהם....חחחח...

תומר88

New member
וואלה, אתה הכי גבוה?

זומבי? דבר ראשון, אם אתה מדורג הכי גבוה אז כנראה שאין לך בעיה לוותר על מישהו בתקיפות כי אתה יכול לתקוף כמעט את כל מי שאתה רוצה. לעומתך, אני לא יכול לעשות את זה כי כשאני מוצא מישהו שאפשר להפוך אותו לחווה, אז זה אחד מתוך איזה 5 שאני תוקף באופן קבוע וגם ככה נמצאים לא ממש קרוב אלי... קשה לי לוותר עליהם. ואם אתה הכי גבוה, אז אני רוצה לשאול אותך. כשאתה מקים כפר חדש מה הסדר שבו אתה מרים את הכפר? בטח אתה כבר עושה את זה אוטומטית בסדר קבוע לכל כפר...

זה כבר סודות מקצועיים :)

יש בנאים טובים ממני אבל בגדול אם אתה רוצה לפתח במהירות את החשבון אז תבנה בניין מרכזי לרמה 10 ואחר כך אקדמייה לרמה 10 ויאללה בית עירייה וחגיגה :) משם תמשיך לבניין מרכזי רמה 20 ואחר כך את כל שאר השדות והמבנים . כמובן שבדרך אתה משפר את המחסנים .

תומר88

New member
השבוע ייסדתי שני כפרים

ופיתחתי לעצמי שיטה שהשתמשתי בה בשני הכפרים האלה, אבל אני לא בטוח שהיא טובה כל כך- ב750 של ההתחלה-בניין מרכזי 3, מחסנים רמה 1 ו1, ושוק, ואז לקבל כל הזמן משאבים מהכפרים האחרים. בניין מרכזי רמה 20 ומחסנים רק במידת הצורך. אח"כ אפשר לשפר שדות בקצב טוב. ולגבי שדות- איך אתה משדרג אותם? אחד אחד לרמה הכי גבוהה או כולם לאותה רמה? קודם עץ ואח"כ ברזל, או בלי סדר?

The Farmer1

New member
בניין ראשי תשדרג ראשון

וכמה שיותר גבוה. 1. בניין ראשי הוא מקור טוב לנקודות תרבות. 2. ככל שהבניין ראשי גבוה יותר הבניות בכפר לוקחות פחות זמן.

תומר88

New member
כן, זה מה שעשיתי-

דבר ראשון בניין מרכזי רמה 20 בשני הכפרים. אני עדיין לא מבין למה כ"כ חשוב בעיניכם נקודות תרבות. ברגע שיש לכם הזדמנות להקים כפר אתם מקימים אותו? לא משנה מה המצב של הכפרים האחרים ושל הצבא שלכם?

למעלה