שאלה....

דנדנאלה

New member
שאלה....

אתם חושבים שלינדזי באמת לסבית?....(יותר נכון B) זאת אומרת......אולי זה משהוא זמני?....הרבה אנשים חושבים שהם B או לסבית וזה בעצם לא נכון... או לחץ של החברה או משהו כזה.....מה אתם חושבים??=\ אני אומרת לכם! אני יודעת איך היה סוף העולם....בעוד 1000000000 שנה כולם יהפכו לאומוהים ולסביות ואז אנחנו לא ניתרבה ונמותXD נ.ב. יבש פה....

Shiri from the block

Active member
לדעתי היא B וכל מי שאומר שזה משו זמני אז שילך לחפש את עצמו. מעצבן אותי שמתייחסים להומואיים ולסביות כאילו זה כמו מחלה "משהו זמני". זה לא משהו זמני, זה רגשות של בנאדם. כמו שאישה נמשכת לגבר ככה אישה יכולה להימשך לאישה. וכן, יש כאלה שסתם סקרניים או לא בטוחים בעצמם, אבל בעיקרון אם אתה נמשך למין כלשהו אז זה לא משהו שהולך להשתנות.. דרך אגב אם זה מעודד אותך, מדענים מנסים למצוא דרכים שבו בת ובת יוכלו להוליד ילד, אז אם כבר בעוד 100000000 שנה יהיו רק בנות../images/Emo152.gif (חח לא שאני מעודדת את זה..)

דנדנאלה

New member
חח...

לא אמרתי שזה מחלה זה נורמלי פשוט יש אנשים שבאמת לא כאלה וחושבים שהם כן.... חברה שלי חשבה שהיא לסבית בערך שנה ואז גילתה שהיא סטרייטית לגמרי.... אין לי שומדבר נגד זה ..זה נורמלי לגמרי...

LindZiv Cohan

New member
אני גם חושבת שהיא B...

בתכלס מזה משו זמני? היא B ככה שהיא אוהבת גם בנים וגם בנות, ואני מקווה שהיא נמשכת לאנשים גם בגלל האופי, אז אם פתאום תראי אותה עם גבר, לא תגידי "וואלה היא כבר לא לסבית".. אלא "אוקיי, כרגע היא רוצה אותו, [מחר אותה חח]" וכן, באמת יבש פה.. :/ וזה כי אין מליון אנשים

NoOop

New member
לאחר המפץ הגדול ../images/Emo3.gif

או פשוט אחרי שתפרסמווווווווווווו כי לי אין כח P:

NoOop

New member
חח אממ...

אני ממש מסכימה עם הראשונה שהגיבה לך. ואני חושבת שזה בכלל מטומטם להתעסק עם זה, כל אחד והנטיות המיניות שלו והצורך המיני שלו ואיך שהוא רוצה להתנהג. ואם נראה שטוב לה, אז זה מצויין. ובתכלס... בעוד מס' השנים שציינת את בטוח לא תהיי פה לראות את זה אז תתנחמי בעובדה הזאת, שלא תוכלי לראות אותם מתרבים. S:

דנדנאלה

New member
אני רק רוצה להגיד משהוא...

השאלה הזאת אם היא B לסבית או מה שלא היה גם אותי לא ממש מענייתXD אבל אם לא שמתם לב.....ממש ממש ממש יבש פה...=\ וזה הדבר הראשון שהיה לי בראש לדבר עליוO_O

LindZiv Cohan

New member
../images/Emo45.gif

זה סבבה לדון על דברים גם אם הם לא כאלה משמעותיים [איזה צבע שיער הכי יפה לה].. זאת בתכלס המטרה של הפורום... לדון בדברים שקשורים ללינדזי ולשמוע גם דעות של אנשים אחרים... ובנתיים אנחנו פה משערים מה קורה איתה באמת בזמן שמחכים לתגובה ממנה אל תרגישי רע, כל דיון מתקבל בברכה
[וואי אני נשמעת מוזר...]

למעלה