שאלה איך אני בונה כפר שני? אני יודע שצריך לעשות ארמון שלב 10 ומה אז?
ר רועי מילר New member 7/9/08 #1 שאלה איך אני בונה כפר שני? אני יודע שצריך לעשות ארמון שלב 10 ומה אז?
ת תומר88 New member 7/9/08 #9 כשאתה לוחץ במפה, על כפר כלשהו פנוי מתחת לכפתור של מפה מרכזית, במקום מה שכתוב בד"כ (» נמצא כפר חדש (0/3 מתיישב פנוי)), יהיה כתוב 'ייסד כפר חדש' או משהו אחר עם משמעות זהה. לא זוכר בדיוק..
כשאתה לוחץ במפה, על כפר כלשהו פנוי מתחת לכפתור של מפה מרכזית, במקום מה שכתוב בד"כ (» נמצא כפר חדש (0/3 מתיישב פנוי)), יהיה כתוב 'ייסד כפר חדש' או משהו אחר עם משמעות זהה. לא זוכר בדיוק..
R Rain When I Die New member 7/9/08 #5 ../images/Emo207.gifאני טאוטני, אם אני כובש כפר רומאי אז אני אוכל לבנות יחידות צבא רומאיות ?
ת תומר88 New member 7/9/08 #12 כשאני כבשתי כפר, לפני הכיבוש ראיתי שיש בו בערך 320 תושבים, ואחרי הכיבוש היו בו בערך 270. נראה לי שמלא דברים נהרסו שם או שהחומה היתה ממש משודרגת
כשאני כבשתי כפר, לפני הכיבוש ראיתי שיש בו בערך 320 תושבים, ואחרי הכיבוש היו בו בערך 270. נראה לי שמלא דברים נהרסו שם או שהחומה היתה ממש משודרגת
ת תומר88 New member 7/9/08 #13 ועוד באותו עניין. אם אני מנסה לתקוף כפר ואני רואה שבהתקפה הראשונה עם איילי ברזל לא קורה כלום, זה סימן שאין חומה ואין טעם לשלוח אותם? או שהם יכולים להרוס דברים אחרים מלבד החומה?
ועוד באותו עניין. אם אני מנסה לתקוף כפר ואני רואה שבהתקפה הראשונה עם איילי ברזל לא קורה כלום, זה סימן שאין חומה ואין טעם לשלוח אותם? או שהם יכולים להרוס דברים אחרים מלבד החומה?