שאלה

שאלה

יום נפלא , נולדתי ב- 24.10.58 בין השעות 14-16 . אני קרובה לגיל 50 בעבר גם נומרולוג וגם בקלפים אמרו לי שזה גיל שבו אני אתחיל זוגיות שניה רציתי לדעת אם המפה האסטרולוגית גם רואה זאת? תודה מראש

איש הכוכבים

תשובה כל כך אינטלגנית מפורטת ועמוקה. תודה רק תזכיר לי על איזה תקן אתה נמצא פה? יום נפלא

אזכיר לך בשמחה

כשתלמדי לכתוב את המלה אינטליגנטית בלי שגיאות.........

בכל זאת

וואו איך הצליח לך נפלה לי מילה וכבר הואר עולמך , ענק ממש מעריכה את הערנות אבל הנה אני מתקנת בהרבה תשומת לב אינטליגנטית ...לא שכחתי כלום אני מקווה וכך כפי שהובטח תענה לי. בכל זאת למדתי משהוא סוף סוף בחיי וזה עוד ממך.

../images/Emo141.gifשלום לך

ובכן, לא לוקח אחריות באופן עקרוני על כל מה שמישהו אמר למישהו אחר, זה בתור התחלה. כהמשך, אציין שאין לך שעת לידה מדויקת, והפרש של שעתיים הוא הפרש ענקי כדי להיות מסוגלים לחזות בו באופן חד משמעי זוגיות שניה או זוגיות בכלל. סורי, לא קונה. ולבסוף - זוגיות היא פועל יוצא של הרבה גורמים: חלק מהם קשורים לתהליכים רגשיים שאדם עובר עם עצמו, חלק אחר להעזה ולצורך לחוות דברים דרך מערכות יחסים, וחלק אחרון קשור לגורמים כמו אומץ לב, יזמה, ולקיחת חייך בידיך. אחרי כל אלה, ברור שאינני עומד מאחורי האנשים שאמרו מה שאמרו: מבחינתי זוגיות היא פועל יוצא של כל מה שאמרתי, והיא קשורה ברובה אליך, במודע או שלא במודע, ובעצם אליכם, אליך ואל הפרטנר העתידי. יום טוף!

למעלה