שאלה

Mandy18

New member
שאלה

שלום רותי, תוכלי להגיד לי אם היה לי גלגול בזמן השואה ועם כן מה היה שם? תודה רבה

רותי 11

New member
Mandy18 יקרה ../images/Emo140.gif

אני מקבלת שכן, אבל היית מהצד השני לא היית יהודיה, היית נוצרי, את ראית את העוולות שעשו ליהודים אבל לא נקפת אצבע כדי לעזור בחרת לראות את הדברים מהצד ולא להגיב כי חששת לעצמך לחיים שלך.

רותי, שאלה שקשורה לתשובתך

לפי קריון "פעם יהודי תמיד יהודי" מבחינת הגלגולים ואם בוחרים גלגול לא יהודי אז לא חוזרים להיות יהודי, אבל הנה עכשיו אנחנו יהודים ואת רואה שגלגולים קודמים (גם אני) לא היינו בהכרח יהודים, אז זה לא כמו שקריון אומר?

מה זאת אומרת?

הנשמה יהודיה למרות שעוברים גלגולים לא יהודיים? הרי כל הדתות ובינהן היהדות זה עניין ארצי של בני אדם, לא של הנשמה?

רותי 11

New member
זה קצת יותר מורכב

ממה שאת חושבת זה לא בדיוק נשמה יהודיה זה קשור למקור שממנו הגענו.

את מתכוונת להזרעות?

של זרעי הובה, אני קראתי את הספר "כוכב הבחירה היחיד" אבל נאמר שם במפורש שאלו הזרעות של קיומים פיזיים על כדור הארץ ובתור נשמות אפשר להיוולד לתרבות זו או אחרת, כמו כן לפי קריון מדובר בבן אדם שעובר רק גלגולי יהודים ובפירוש לא של אחרים, אחרת הוא יוצא ממעגל היהודים. לפי דברייך נוצרי יכול להיות הובה? אבל קריון טוען שאם הוא נוצרי הוא לא יכול לחזור להתגלגל כיהודי.

זה לא קשור להובה?

אם כך מי הם היהודים שאת מתכוונת? אנחנו יהודים כאלה, או שלא?

רותי 11

New member
כמו שאמרתי היהודים הם

בני הובה, רק עם הזמן קראו לנו יהודים

אבל רותי, כתוב במפורש שאלו הן תרובויות פיזיות

זה לא עניין נשמתי, כך שנשמות יכולות להתגלם בתרבות זו ההובה, או באחרות למשל של הסינים, טיבטים, כושים וכו' וכמו שאמרת בן אדם אמור לחוות הכול והתגלמנו בכל מיני תרבויות, רק שקריון מדבר על כך שמי שהתגלם כיהודי נשאר יהודי ואם יוצא מזה אז לא יכול לחזור וזה לא עניין נשמתי.

בשורה התחתונה

היהודים הם בני הובה, אוקיי. רק שקריון אומר שמי שמתגלם כיהודי ממשיך כך כל הגלגולים ואם בוחר להתגלגל לא כיהודי הרי שלא יינתן לו לתגלגל יותר כיהודי, ואילו את אומרת שכבני אדם באנו לחוות הכל ואכן יש כאן יהודים שבהחלט היו קודם בגלוגלים לא יהודיים, כך שיש כאן סתירה לדברי קריון וכנראה נדע את התשובה רק שנהיה מעבר לצעיף.

רותי 11

New member
ואנחנ ולא פיזיים?

בזמנו לא היה ממש את עניין גלגולי הנשמות זה דבר שקרה עם הזמן לא כל מי שנמצא כאן בגוף הוא מגיע מאותו מקור נשמתי, יש עוד מידע שיכול להסביר את זה אבל את האמת אני לא יודעת עד כמה אני יכולה להעביר את זה ברמה שתביני את זה, כי קצת קשה לי להסביר את זה בטח בכתב

לפי דבריך

המקור הנשמתי יכול להיות יהודי בעוד שאפשר להתגלגל גלגולים נוצריים, כי לפי קריון אין הדבר כך.אצלו יהודי פירושו רק גלגולי יהודים.

רותי 11

New member
לא, קריון ציין הרבה פעמים

בתקשורים שלו מול נוצרים שיש הרבה יהודים ביניהם כנשמות כמובן.

אם את אומרת

אז אני לא מתווכחת, פשוט אני רואה פה שני נושאים שונים, אחד זה מה שאת טוענת (וגם קריון לדברייך) שיש בסיס נשמתי יהודי למרות גלגולי נוצרים והשני זה שיהודים מתגלגלים רק בגלגולי יהודים ואם עוברים לגלגול נוצרי למשל אז לא חוזרים להתגלגל יותר כיהודים ואת יכולה לראות את זה במאמר שלו "זמני הקץ - מבט חוזר". והדבר הזה לא מסתדר עם זה שאנחנו עכשיו יהודים בעוד שלפני כן היה לנו גלגול/ים לא יהודי/ים.

רותי 11

New member
תראי, אל תשכחי דבר אחד

כשבני הובה (העברים) הגיעו לכאן לראשונה לא היו דתות ולא היה את כל העניין הזה. זה משהו שנכנס עשרות אלפי שנים לאחר מכן

udi777

New member
לטופי הפיה...

טופי הפיה קראתי כל מה שנאמר ורציתי לנסות לענות לך מה שאת מכנה נשמה של יהודי אני קורא לו "תדר נשמה", הנושא נורא מסובך ואני אנסה להיות ברור כמה שאני אצליח יש השפעות אנרגטיות שונות והן משפיעות על האדם ועל החומר האם שמעת על המושג עידן הדלי? נכנסנו לעידן הדלי בשנת 2000 (בערך) והעידן הזה הביא עימו שינויים רבים, יש הרבה נבואות על השנים הקרובות, האנושות נכנסת להילוך מהיר בהתפתחות הרוחנית שלה וזה בהשפעתו של העידן החדש העידנים למשל אחראים לשוני ביו הדתות הנצרות החלה בעידן דגים, לכן נוהלו למשל מסעות הצלב, הדגים הם המתווכים וזה תפקיד שהנצרות מזדהה איתו האיסלם החל בעידן טלה, טלה מזל של אש לכן הם לוחמניים כל כך היהדות החלה בעידן השור, לכן הדת שלנו יציבה כל כך, אדמה קחי למשל את ילדי האינדיגו והקריסטל, אלה נשמות בעלות תדר אחר, אין קשר ליהודי או לא גם הילדים היום מגיעים בעקבות ההשפעה של העידן החדש אני מוסיף משהו קצר שכתבתי

תודה על התייחסותך

קראתי את מה שכתבת, פשוט אני רואה סתירה בין הטענה של קריון שיהודי מתגלגל תמיד כיהודי ואם מפסיק, הוא לא חוזר יותר להתגלגל כיהודי, לבין מה שרותי אמרה שכבן אדם אנו חווים הכל וגם המציאות היא כזאת שאנחנו עכשיו יהודים והיו לנו בהחלט גלגולים גם כלא יהודים. וזה לא קשור לתדרים או לדברים אחרים והסתירה לא יושבה בעיני, זה הכל. ונראה לי אנחנו פה טוחנים מים.תודה בכל אופן.

רותי 11

New member
טופי יקרה בואי אני אנסה להסביר לך

עוד משהו, אמנם לא קראתי את הקובץ המצורף אבל ברשותך, אני אתייחס דווקא לספר "כוכב הבחירה היחיד" כמו שהבנת מהספר שיש 24 תרבויות על, שזה בעצם 24 מישורים שעל כל מישור יש מישהו אחר שהוא "אלוהים/שליט" או איך שתרצי לקרוא לזה. המישור שאנחנו נמצאים בו, הוא מישור יהוה, לכאן (כוכב ארץ) הגיעו מכל מיני מישורים ותרבויות ישויות/נשמות שבאו לעזור ולחוות את המישור הזה שההתמקדות שלו היא ב - 4 יסודות והמומחיות של יהוה יסוד האדמה לכן הוא נחשב לשליט העידן (עידן האדמה). אל תשכחי שכל הדתות הן בעצם נגזרות של העם היהודי, לראיה, ישו וישמעאל. נכון שהגיעו לכאן נשמות שהגיעו מכל מיני תרבויות או מישורים ואפילו חלק הגיעו מבריאות אחרות, והדבר הכי חשוב הוא שכולנו אחד וזה לא משנה דתות כי כמו שציינתי דתות זה היה צורך של בני האדם בתקופה מסויימת ובקרוב מאוד לא יהיו דתות, אז אין קשר לדת אלא למקור הובה או תרבות אחרת.

למעלה