שאלה

תתפרצי, תתפרצי ../images/Emo6.gif

אני חובבת התפרצויות. בזמן הכאבים החזקים שהיו לי אחרי הניתוח הראשון, היה לי קשה לשכב על הבטן. בניתוח השני סוריאנו תיקן את העוולות, ועכשיו הכל בסדר. יאללה מייקי עוד סיבה מספיק טובה לקבוע, נכון?
אניש.

זואילי

New member
בוודאי שכן

אין לי שום כאב בשכיבה על הבטן. רשמתי פעמיים תשובה ומחקתי. בסוף השארתי רק את זה. את יודעת טוב מאוד מה אני רוצה להגיד ומה כבר אמרתי.

galim29

New member
מצטרפת למחיקת השורה של זוזו ומרחיבה../images/Emo19.gif

מייקקקקקקקקקקייייייייייייייייייייייייי
מה יהיה איתך כבר?
את רוצה לגרום לעצמך נזק בלתי הפיך? תקבעי כבר תור ותתחילי לטפל בעצמך כאילו?
יותר מהיר ממך בכל מה שקשור לבריאות שלך. טוב נו, מה אני מוציאה עלייך עכשיו עצבים של חצי שעה בשירותים... הבטן שלי הכריזה על שביתת עבודה של 3 ימים ועכשיו שעה לפני הצגה היא החליטה להפסיק את השביתה...
בקול תרועה וחצוצרות (והמבין יבין)
ונמאס לי לראות את הפסיכית שחיה איתי והחליטה לכתוב את השם שלה על כל דבר בבית (עם הנוזל כלים, תקלטו...
) עוד מעט תתחיל לכתוב על כל גליל של נייר טואלט... מה יהיה עם ה-
הזאת?

עוד מעט...../images/Emo60.gif

בחודש הקרוב אני במרפאה, נדמה לי שבדיוק שבוע אחרייך
. לאיזו הצגה את הולכת? ובקשר ל
תיפטרי ממנה כבר, הכי כייףףףףףףףף זה לבד

galim29

New member
../images/Emo204.gif המשיח הגיע

מעולה שיש לך תור. הגיע הזמן
משהו עם יוגה.. ב"הבימה". לא זוכרת את השם. אי אפשר להיפטר ממנה. היא והחברה שלה תקועות לי כמו אנדו בבטן...
בינתיים מה שקורה זה שהיא מנסה לשגע אותי אבל לא אתן לה... אני פייטרית וחוץ מזה מתה על הדירה הזאת

lilo4

New member
עכשיו אני קצת מתחילה לפחד...

למען האמת, רק היום איבחנו אצלי אנדו... ובגלל שאני צעירה כנראה שזה לא בשלב מאוד מתקדם, ככה שאני בהחלט יכולה להגיד שהבטן שלי עדיין נחמדה אלי... אבל וואו, זה מה שמחכה לי? כאבים אינסופיים? גם אחרי הניתוח?

מצב אחרי הניתוח..

רע מאוד... כאבים מחמירים מרגע לרגע.. לא ברור אם אנדו' או דלקת אגן, שדרך אגב, יכולה לעולל תוהו ובוהו באיברי הרבייה... כל יום כואב, למעט אולי יום שישי/שבת שהגוף במנוחה רצופה.. שאר הימים, כאב, בכי, דיכאון והרצון לדעת מה באמת יש לי שם בתוך הגוף. מדכא לחשוב שגם אחרי הניתוח עדיין אינני יודעת מה יש לי ואין אבחנה חד משמעית.. דקירות יומיומיות בבטן, כאב אגן ומפשעה ומרגישה כאילו הכל מודלק לי שם בפנים וזה עוד אחרי הניתוח.. מטופלת בשני סוגי אנטי', 8 כדורים ביום ובינתיים...כלום, שום שיפור, גם חום עדיין יש מדי פעם והגוף כבר צועק הצילו מכדורים, מכאבים, לא יודעת כבר מימה.. אכן, הבטן היא חלק בגוף שדואג להזכיר את קיומו מדי יום ביומו..

למעלה