שאלה

fairy19

New member
שאלה

היי =] אני מאמינה ברוחות וכו' ויש לי הרבה שאלות על זה.. והנה שאלה שמאוד מעניינת אותי- אתם טוענים שכאשר בן אדם מת הוא עובר לעולם הרוחות ואז אחרי הפנמה של מה שעשה בעולם הוא חוזר לעולם בגלגול אחר במידה וצריך.. אז השאלה..כיצד עושים סיאנס עם בן אדם מסויים אם הוא כבר בגלגול אחר בעולם זה?.. ז"א איך יכול ליהות שרוחו מופיע בסיאנס כשבעצם הוא כבר נמצא בעולם בגלגול אחר?

golden energy

New member
../images/Emo121.gifסיאנס זה אסור.../images/Emo121.gif

אבל בלי קשר- גם עכשיו את נמצאת פה בעולם הזה וגם בעולם הנשמות, כי לא 100% מהנשמה יורד, אלא רק אחוזים מסויימים יורדים לפה איתנו.

רותי 11

New member
fairy19 יקרה

כמו שציינה חברתונ כאן שסיאנסים זה דבר אסור אני אסיבר למה ואז אני אעבור בעצם לחלק השני של השאלה. סיאנס אנחנו לא מתקשרים באמת עם הנשמות שאנחנו רוצים אלא עם נשמות תועות, אלה הן נשמות שלא הגיעו לעולם הרוחות מכל מיני סיבות, בקיצור אלה נשמות שנשארו והן לא רוצות לשחרר את העולם הפיזי והן מנסות בכל דרך לחזור לכאן וכמובן לא בדרך הרגילה לכן יש סכנות בסיאנס. לגבי השאלה עצמה כמו שאמרה לך חברתנו לא משנה אם הנשמה התגלגלה שוב, כי תמיד יש חלק שנקרא נשמת האם שלא יורד לחוויה בגוף והוא נשאר למעלה, לכן אין בעיה לתקשר עם אותה נשמה, אבל שוב יש דרכים לעשות את זה ולא בצורת סיאנס.

fairy19

New member
אוקי תודה..ו..

שלא תביני אותי לא נכון אני לא מהאלה שעושים סיאנס אומנם עולם הרוחות והעל טבעי נורא מעניין אותי ההתעסקןת בזה מפחידה אותי לכן אני פשוט לא מתעסקת.. זה מעניין אבל אני לא רוצה להיתקל בתופעת על טבעית אלא רק לדעת עליה

למעלה