שאלה

ronitp1

New member
שאלה

איך זה שבאתר הרשמי של חמי הקישור בעמוד הראשי כשלוחצים על פורום הוא לפה? oyster girl- את המנהלת של האתר הרשמי שלו גם?

כי זה הפורום הרשמי שלו

הפורום היה באתר, אך עקב תקלות טכניות, והשתלטות חייזרי הויאגרה, הוא הועבר לפה. עצוב, נכון?

ronitp1

New member
חחחחחחח זהו

ואני לא הבנתי מה כל ההודעות המעפנות האלה שם... מי אחראי לחמי על האתר? איך הגעתם אליו לבקש שישים קישור לפה? אה ועוד שאלה איך עושים חתימה קבועה פה?

Oyster Girl

New member
אני פחות או יותר האחראית...../images/Emo54.gif

זה קצת מסובך. לא ביקשנו ממנו שישים קישור לפה, העברנו לפה את הפורום כי אי אפשר היה להמשיך אותו שם. חתימה אישית זה דרך עריכת הפרטים האישים, יש אלף שלבים ובאחד מהם אפשר להוסיף חתימה. אם את בכל זאת לא מוצאת שלחי לי מסר ואסביר לך בצורה מפורטת.

ronitp1

New member
מזאת אומרת פחות או יותר אחראית?

אז את מנהלת גם את האתר שלו? את בקשר עם חמי? יש לך שיער שחור? נראה לי שראיתי אותך מדברת איתו בהופעה באורנוס

Oyster Girl

New member
אני עוזרת בניהול האתר והפורום ../images/Emo54.gif

יש לי שיער שחור וכן, דיברתי איתו באורנוס.

ronitp1

New member
אהה אז ראיתי אותך=]

מצטערת שאני משגעת אותך עם כל השאלות, פשוט סיקרן אותי מי מנהל את האתר..יפה לך.. איך הגעת אליו?

Oyster Girl

New member
אני בטוחה שלא רק אני דיברתי איתו...../images/Emo54.gif

ואת לא משגעת אותי, רק אולי עדיף שזה לא יהיה פה על הפורום. את יכולה לשלוח אליי מסר בכיף.

Oyster Girl

New member
מנהלת? אני? ../images/Emo54.gif

אהה... הקישור באתר הרשמי טרם הוחלף. אם את לוחצת על "פורום" בעמוד הראשי של האתר, את מגיעה לפה. אם את נכנסת אליו אחרי שנכנסת לאופציה אחרת, הוא מביא אותך לפורום הקודם.

למעלה