שאלה

שלקונית

New member
שאלה

פירמטתי את המחשב שלי ועכשיו אני מגלה שמשהו קטן, אך שימושי, נעלם לי ואני משתגעת! הייתה לי אפשרות תמיד ללכת לקצה הכי ימני במסך המגע של העכבר ולהחליק עליו עם האצבע ואז הייתי גוררת למטה ולמעלה (כמו פעולת הגלגל שיש עם עכברים רגילים) עמודים באינטרנט או בקבצים וכו'. עכשיו אחרי הפירמוט האופציה הזו לא עובדת לי וזה ממש מרגיז! אני יודעת שזה נשמע קצת טיפשי, אבל מישהו יודע אולי איך אני מגדירה את האופציה הזו מחדש? תודה רבה :)

ali052

New member
אנחנו עדיין לא נביאים כדי שנדע באיזה מחשב מדו

מדובר....|

ali052

New member
../images/Emo220.gif דרייבר של ה..................

את צריכה לעדכן את הדרייבל של העכבר בזמן ההתקנה הוא נותן את הדרייבר הרגיל - את צריכה לשים לו דרייבר יותר מיתקדם זה נמצא באתר של לנובו

שלקונית

New member
תודה אבל עוד שאלה..

באתר יש המון אופציות ואני לא כ"כ יודעת מה לבחור. ב - subcategory יש לדוגמא: travel wheel, scroll point. מה מהם מתכוון לזה? או אולי משהו אחר? ואז יש עוד קטגוריה שנפתחת של option. בקיצור, מישהו יכול לכוון אותי קצת יותר לפתרון העניין? תודה

יאיר B

New member
לעכבר המובנה במחשב קוראים

Touchpad. לזה צריך למצוא דרייבר. אגב, יכול להיות שלא צריך דרייבר (כי הוא כבר מותקן, בטוח שאם פרמטת דרך המחיצה הנסתרת - הכפתור עם ציור המפתח צינורות במקלדת מצד ימין). תלכי ללוח הבקרה, עכבר, ושם באחת האפשרויות יש בחירה של הפעלה או כיבוי לגלילה האנכית. תראי מה קורה עם זה.

למעלה