שאלה

Karen890

New member
שאלה

אני יודעת שזה לא הפורום המתאים אך לא מצאתי אחר. אנסה בכל זאת אולי למישהו מכם יש המלצה על רופא עור או יותר חשוב מומחה לבעיות עור. לאחותי יש בעיית עור בכפות הידיים \ יובש קיצוני שמתפתח לפצעים ככה נראה על פני השטח. ביקרה אצל מספר רופאים אך ללא הועיל, אני חושבת שיש מעבר לסתם יובש כפי שהיא מגדירה זאת. מישהו שמע \ מכיר על רופא מומחה או פתרון יעיל אחר? תודה לכולם וסופ"ש מהנה :)

מאיר72

New member
כפי שכתבת בסוף השאלה

פתרון יעיל אחר - רפואה משלימה! אני משוחד לרפואה הסינית, היא יעילה מאוד בטיפול באנשים הסובלים מבעיות עור. אשמח לעזור.

Soffi123

New member
שלום קארן,

אני, כקינסיולוגית ממליצה לך לפנות לקינסיולוג שיודע לאתר את שורש הבעיה ע"י טכניקות יחודיות לשיטה ולשחרר את המתח שגורם להופעת הסימפטום. מזמינה אותך להכנס לפורום "קינסיולוגיה והעצמה" ולקרוא קצת בקישורים על הקינסיולוגיה. אחד הדברים הנפוצים הוא בין היתר טיפול באלרגיות. מאחלת לאחותך רפואה שלמה בכל דרך שתבחר

יובש

רופא עור- יש לפנות באמצעות רופא המשפחה בקופת החולים בה היא חברה. עם זאת, מכיוון שמדובר בפורום רפואה משלימה, אני יכול להציע לכם לפנות למטפל בתחום אליו אתם מתחברים. אני ראיתי שיפור במצבים קשים של יובש בעור רק משוני תזונתי ופינוי רעלים מהגוף. אני מניח שניתן להגיע לתוצאות כאלו גם בעזרת שיטות טיפול אחרות משלי, כאשר הדגש הוא על החיבור של המטופלת לשיטה. שיהיה בהצלחה!

למעלה