שאלה??...

Amit Y

New member
שאלה??...

לפי הסרט כולם מקבלים מה שהם מרגישים וחושבים... אבל עם יש שני אנשים או יותר שרוצים אותו דבר.. נגיד ליהות הכי טובים בעולם בטניס...אז מה קורה???

naty3

New member
זה מאוד תלוי מה עובר לכל אחד מהם בראש

אם לאחד יש ספקות בקשר ליכולת שלו, הוא לא יגיע רחוק. צריך גם לדמיין עד כמה שאפשר לפרטי פרטים מה רוצים שיקרה, כי להגיד "אני רוצה להיות אלוף העולם בטניס" זה לא מספיק. ומי יודע, אולי שניהם יפגשו בסוף באליפות....

להיות הכי טובים ב..

אני אענה לך מפרספקטיבה אחרת.. פעם הייתי בהרצאה של פסנתרן ג'ז מפורסם. וכשהגיע הזמן לשאלות איזה מישהי ישראלית שאלה אותו מי המתחרים שלו. ואז הוא אמר - "אין לי מתחרים, אוקי, אם אני מנגן ג'ז.. אז כן.. יש כאלה שמנגנים ג'ז יותר טוב ממני, אבל אם אני מנגן את עצמי.. אין אף אחד שעושה את זה יותר טוב".

זה שרוצה יותר, וגם מוכיח את זה - הוא זה שינצח

תאר לעצמך מישהו שכל בוקר אומר לעצמו "אני רוצה להיות אלוף וימבלדון" אבל אף-פעם לא נכנס למגרש טניס כדי להתאמן. אתה חושב שיש איזשהו סיכוי שהוא יקבל את המשאלה שלו? לא. ולמה לא? משום שבן-אדם שלא מוכן להתאמץ בשביל להשיג את המטרה שלו, משדר ליקום שהוא לא באמת מעוניין בה. וזאת בדיוק הסיבה שנדמה לאנשים ש"חוק המשיכה" לא עובד בשבילם. הם אומרים דבר אחד, אבל עושים בדיוק ההיפך, וכך הם משדרים ליקום מסר מבולבל שמבטל את עצמו. אז אתה שואל מי משני הטניסאים שחולמים להיות אלופים ינצח? פשוט מאוד - זה שישדר ליקום מסר ממוקד יותר.

למעלה