שאלה

Ecthelion

New member
שאלה

שלום,אני חדש,ואני מכיר סטארוורס טוב מאוד.אני לא היכנס לזה אף פעם{כי זה סרט וסרט מקבע את הדמיול לא פותח את הדמיון-ספר}אבל בכל זאת שאלות שהטרידו אותי: מה מסמל הצבע של חרבות האור?עוצמה רשע{חרב אדומה או סגולה}?מאוד מוזר שלוקאס לא הסביר על זה...או שכן? האם חרב אור יכולה לשנות צבע באמצע קרב? איך קורה שפתאום יש לך חרב אור כחולה ואז אדומה?{אנאקין} מדוע יודה עם כוחו הרב לא ניסה להילחם אחרי קריסת הרפובליקה...? ושוב אני מאוד שמח לראות שיש פורום כזה,בהצלחה!!ואני מאוד רוצה תשובה על הצבעים.... בברכה,שחר.

אוקי אז ככה

אין משמעות לצבע כמו שאחרים חושבים! חרב אור בנויה ממגבר כוח וקקיסטל המגבר יוצר תאנרגיה של הלהב והיהלום מחדד אותה לפס ישר עם צבע שלפי הקריסטל! לרעים יש צבעים חמים כמו אדום ולפי שמועות מאוד חמות בפרק הבא יהיה אפילו כתום
ולטובים יש חרבות אור בצבע כחול וירוק אבל בסרט האחרון השחקן הכושי ששחכתי את שמו התחנן/ביקש/דרש(תבחר אתה תתשובה) מלוקאס שיהיה לו חרב אור סגולה וכמובן שנתנו לו אותה
בעקרון אם תשים לב לטובים יש צבעים קרים ולרעים חמים אין חוק לגבי זה,זה פשוט כלל סטטוס מסיום כמו שלרעים יש תחוקים שלהם שלא יותר מ2 רעים בו זמנית ולטובים יש תכללים שלהם ככה לגבי חרבות אור (בנוגע לצבעים כמובן ולא וחוזר שוב לא מעמדות!) בנוגע ליודה,יודה אומנם חזק אבל בחייך תחשוב בעצמך אפילו הוא לא יכול להלחם כנגד אימפריה שלמממממממההההה במיוחד לא כנגד פלאפטין ואנאקין יחד! ובנוגע לאנקין שיש לו חרב אור כחולה ואז אדומה,אז באמצע חייו הוא עובר שינוי שהוא פונה לצד האפל וקוראת לו תאונה שהוא נהיה יוצר מחצי גוף סייבורג(מכונה) ושמו הופך לוידר והוא מקבל חיים חדשים בצד האפל וכמובן חרב אור חדשה והיא כמובן אדומה...

למעלה