שאלה...

שאלה...

היי אני באמצע של העונה החמישית ויש משהו שלא ברור לי... למה לטאשה היה משפט ? מה אסור להיות לסבית בצבא? ולמה לעזאזל ג'ני ממש מעצבנת שבא לי להביא לה בוקס שיחזיר אותה למוטב?!?

Euterpe

New member
ג'ני אף פעם לא הייתה במוטב ../images/Emo69.gif

בחורה בעצבנת.

vitekriver

New member
איך אני מקנאה בך

את נהנת מהעונה ה5... לטאשה היה משפט כי יש בצבא ארה"ב מדיניות של "אל תספר אנחנו לא נשאל" הכוונה היא שאל תהיה הומו\לסבית מוצהר\ת וככה תוכל להישאר בצבא וכשחייל ראה אותה הוא יכל להחליק אבל הוא היה מגעיל והחליט להשתמש בקוד ההתנהגות הזה איך אני גאה בעצמי שסוף סוף זכרתי מה שאחותי הסבירה לי זיליון פעם ג'ני נעשה דיוה מחורפנת בעונה הזאת אבל לקראת הסוף היא תהיה מאוד דומה לעצמה לא יודעת אני נעה בין לבעוט בה ולבוח על חיי לחבק אותה ולבכות איתה ביחד

חחח כן גם אני מקנאה בי

רק חבל שאני כבר בפרק 7 ולא נשאר לי הרבה לעונה החמישית וג'ני ממש מעצבנת אפילו העוזרת שלה כזאת מרגיזה שבא לחנוק אותה מולי ממש מזכירה לי אותי לפני שלושה חודשים לא הייתי ממש הומופובית אבל היה לי משהו כזה וחבל שפיבודי נעלמה שגם היא לא הבנתי לאן היא ברחה לה

vitekriver

New member
נכון עונה טובה?

ג'ני מחורפנת לגמרי חכי לפרק 9 היא בשיאה ואדל הזאת חתיכת זונה שונאת אותה כזאת צבועה את מולי אני לא אוהבת היא ושיין זוג בלי כימיה במיוחד בסצינת הסקס שלהן אני מקווה שזה לסופילר כי תחשבי זה ה' וורד כולם בסוף ישכבו אז אל תכעסי טוב? ומה עשית לפני 3 חודשים? התמחת במשרד עו"ד יוקרתי כמו מולי? אל תדאגי המעדן הבריטי שלך עוד ישוב

למה להרוס?!?

הרסתתתתתתתת לי דייי אני לא אוהבת אותך יותר ולפני שלושה חודשים עשיתי פסיכו ושם גיליתי שאין לי בעיה עם לסביות ושאני נמשכת לבנות נשיות במיוחד ואדל שתמות וזאת אחת העונות השוות למרות שאין כמו העונה הראשונה לדעתי

vitekriver

New member
אבל גם אני עשיתי פסיכומטרי

ו......לא גילו אצלי שום משיכה או דברים אישיים תגידי איזה פסיכומטרי עשית?????? וסליחה באמת שלא התכוונתי, אוהבת בחזרה? נו אני אקנה לך ברבי הלוואי ואדל הזונה הזאת תמות זה ככה מקום 1 עונה 1 מקום 2 עונה 5 מקום 3 עונה 2 מקום 4 עונה 3 מקום אחרון עונה 4 כי אני שונאת את ג'ודי וכשהיא ובט ביחד בא לי להקיא

נווו טוב

חחח עשיתי ביואל גבע פסיכומטרי של אפריל וטוב שיהיה אני סולחת לך אבל לא אוהבת אותך עדיין חחח שלוש בנות בקורס שלי היו לסביות והן לא הפסיקו לעשות לי עיניים כל הקורס ובמסיבת סיום התנשקנו וזה היה ממש טוב כלומר לא עם כולן רק עם אחת התנשקתי אבל אני עדיין נמשכת לבנים זה לא מה שמנע ממני את זה פעם התנשקת עם בחורה? אני אוהבת את ג'ודי היא ממש יפה ובט בעונה החמישית ממש מכוערת סליחה לכל אוהבות בט... וטינה בעונה החמישית ממש רזה ויפה כל הכבוד לה על הדיאטה הרצחנית

vitekriver

New member
חחחח תהיי איטית טוב?

אני גם עשיתי, כמה קיבלת? את לא אמורה להגיד אני לא אוהבת אותך עדיין את אמורה להגיד אני לא אוהבת אותך כי אני לא מכירה אותך את לא רואה סרטים תגידי לי? אצלי לא היו לסביות, או שכן? אני לא יודעת אבל המורה היה דומה לסוס, זה משנה? אני לא מנשקת כל אחד, צריך לעבוד קשה בשביל זה נשיקה זה דבר נורא אינטימי את הערתך על ג'ודי אני אספוג ואשתדל להדחיק. בט מהממת וטינה נראת מעולה איפה הנשים שהיו בריקי לייק שהיו אומרת יו גו גירל או משהו כזה תוכנית מצחיקה

חחח את ממש מצחיקה

חחח זה היה בצחוק הקטע של האוהבת אותך אני מחבבת + חח כמו בבית ספר שהיינו עושים סולם אהבות. ואת הציון שלי נראה לי שאני אשאיר לעצמי ... המורה שלי היה נראה טוב מאוד ואל תשחקי לי אותה עכשיו שצריך לעבוד קשה חחח הרגת אותי משחקת אותה קשה להשגה :) עם בנים אני מרגישה שזה אינטימי ואני לא מנשקת כל אחד אבל עם בנות זה שונה את תספגי את ג'ודי ואני אספוג את זה שיש לי ספוילר בגללך

vitekriver

New member
סולם אהבות?

אצלנו היה רק לב וצריך לכתוב אוהבת מחבבת או שרופה. אל תדאגי לא אחשוב עליך אחרת א הציון לא יהיה משהו, פסיכומטרי זה בכלל לא מדד לחוכמה נשבעת לך שצריך לעבוד קשה, נישקתי רק 4 אנשים בכל החיים שלי אז יש כאלה שעבדו קשה ועדיין לא הצליחו בקיצור עם בנים את נזירה ועם בנות את מתירנית? חחחח איכס ג'ודי, עשית לי בחילה לפני ארוחת ערב אז עכשיו אנחנו שוות על הספוילר ותודי שאהבת את זה

ראיתי עכשיו את הפרק הכי יפה בעונה

את הפרק ששיין ומולי עושות סקס וואי זה היה ממש יפה טוב כנראה ששנה אחרי התלמידים השתנו מעט בקשר לסולם אהבות. והציון שלי היה בעעע כלומר אני לא מסופקת ממנו . וארבעה אנשים שנישקת יש שם גם נשים? חחח וכן עם גברים אני קשה להשגה כמוך אבל עם בנות מי ישמע כמה נישקתי רק אחת בכל חיי הקצרים

vitekriver

New member
אם תמשיכי לדבר על שיין ומולי אני אאלץ

להשתמש בכישורי הקראטה שלי ולטפל בך!!! תזהרי יש לי חגורה לבנה אז... נו כמה קיבלת עכשיו אני במתח? אם תגלי לי אני אגלה לך על העיניין עם הבנות "חיי הקצרים" צר לי להרוס לך את הבועה אבל אנחנו זקנות

נווו טוב חיי הארוכים

טוב נווו קיבלתי 520 ובכיתי בלי סוף מהציון הזה אז אל תגיבי נווו מה העניין שלך עם בנות אני מסוקרנת

vitekriver

New member
די נו זה לא כזה נורא

סה"כ פסיכומטרי, לפחות יצאו לך כמה בנות מזה למה כזאת מסוקרנת?

את מתחילה למשוך....

סתם סקרנות ... ובקשר לציון כן זה כזה נורא כל המבחן הזה סיוט אחד גדול שאני לא אחזור עליו שוב

vitekriver

New member
אני סתם אוהבת לשגע אותך קצת

שמעתי שככה מפתחים את הראש לאנשים שמגיעים לגיל העבודה האמת שאין משהו מעניין לספר עלי ועל בנות. פסיכומטרי זה חרא וגם לי אין כוונה לעשות אותו שוב ובתקווה שאתקבל ואוכל לשכוח מזה לעולמים יש דרכים אחרות שאפשר ללמוד גם בלעדיו. אפשר לשאול מה רצית\רוצה ללמוד?

למעלה