שאלה

היינו אצלו לפני 7 שנים בסיבוב

הראשון, כשעוד לא עלה על דעתנו שעלולות להיות לנו בעיות פוריות כלשהן. באנו אליו לפגישה ראשונה לקראת הריון לאחר הפסקת אמצעי מניעה. אני הייתי אז ילדונת בת 34 והדבר הראשון שהוא נתן לי היה הפנייה לבדיקת פרופיל הורמונלי ואמר שאם לא הולך לנו 3-4 חודשים, לעשות את הבדיקות. מצאתי כבר אז שזו גישה מאוד לא אופטימית ולא נוסכת בטחון. אגב, לאחר כחצי שנה עשיתי את הבדיקות ולפני שהגיעו התוצאות כבר היית בהריון עם בתי הבכורה. חצי שנה של נסיונות בגיל 34 זה לא ממש יוצא דופן. הוא הציג את עצמו כמומחה בתחום אי-פוריות הגבר. באופן כלל מצאתי אותו לא נעים ודי שחצן. הוא כל הזמן הפנה את דבריו לבעלי ודיבר מעל ראשי, כאילו שאני לא שם. היה לי ברור שעם הרופא הזה אני לא מוכנה לעבור הריון ואז מצאתי את ד"ר עמוס בר המדהים. מאז לא שמעתי עליו דבר.

neta2

New member
עמוס בר - פוריות ??

שאלה לי, שמעתי על עמוס בר, האם הוא מטפל או מומחה בפוריות??

לא. אבל לכל שאר העניינים ובמיוחד

למעקב הריון - אין שני לו. בתקווה שאחזור אליו כמה שיותר מהר!

לי חן

New member
לא לגמרי בטוחה שזה אותו אחד

אבל היינו אצלו לפני כחצי שנה, במחלקת פריון הגבר בבלינסון,לבדיקת פריון של בעלי, שם הוא דיבר רק אל בעלי, כאילו שאני בכלל לא הייתי שם, והוא לא בדק את מה שצריך (הורידים), לי הוא לא נראה אחד שכל-כך מבין ענין... בכל אופן, בהצלחה לי חן

טופלתי אצלו

ואני ממש ממש לא ממליצה. לא נחמד וגם לא מקצועי במיוחד. יש רופאים פי אלף יותר נחמדים.

אלין5

New member
פז החדשה היי

לאיזה רופא את ממליצה ללכת אנחנו ממש חדשים בזה ואני מחפשת מומחה טוב תודה

סנדרה 33

New member
ד"ר יגאל גת

דובר עליו בעבר בפורום בהקשר של טיפול בוריקוצלה על ידי צינתור לגבי רופא באזור המרכז אני לא יכולה לעזור אני מהדרום.

למעלה