שאלה

dude im CrAzY

New member
שאלה

לפני כמה זמן הייתי פה בפורום ששמעתי פעם ראשונה על חלומות צלולים לפני איזה חצי שנה, והייתי מאוד מעוניין, אבל העצלנות תפסה אותי. לפני כמה ימים ממש התחלתי שוב לנסות ולכתוב יומן חלומות ולעשות בדיקות מציאות ובינתיים הולך לי טוב מאוד, ואני זוכר שני חלומות כל לילה במשך הימים האחרונים, אבל עדיין אין חלומות צלולים. רציתי לדעת אם אני יכול לעשות את שיטת הוילד גם בשנת צהריים (עכשיו חופש, יש לי הרבה זמן לזה), ואם זה ישנה משהו, דווקא אני חושב שזה יהיה טוב יותר, כי בשנת הצהריים הבנתי שרוב הזמן מוקדש לחלומות, אז יהיה לי יותר קל. אה, ועוד משהו, אם אני ינסה את שיטת הוילד זאת תהייה הפעם הראשונה, לא ניסיתי אותה אף פעם בגלל הפחד מהמחזות ההם שסיפרתם עליהם ואפקט המכשפה, יש לכם עצות איך להמנע מהאפקט הזה או לצמצם אותו? ובכלל, עצות איך לעבור את התהליך בשלום? תודה מראש לכל העונים

Roy1232

New member
הפחד לגיטימי, ונעלם תמיד

ברגע שאתה עובר את ה9-10 חודשי התעסקות (במקרה שלי), הרעיון של אפקט המכשפה שמפחיד מאוד בהתחלה פשוט מאבד מהאימה שלו, כמו סרט מתח שראית פעם אחת יותר מדי. כמוהו גם הפחד משיתוק שינה (לוקח לו פחות זמן להיעלם). WILD זו שיטה קשה שאישית עוד לא הצלחתי, בכל מקרה הזמן הכי טוב אליה הוא לתפוס את עצמך במחזור REM. ז"א - או אחרי 6 שעות שינה (להעיר את עצמך ואז לנסות ווילד), או באמת בצהריים. להימנע? אי אפשר, זה כמו לנסות להימנע מלעצום עיניים כשאתה מנסה לישון. זה שלב הכרחי. פשוט תזכור טוב טוב שכל מה שאתה רואה הוא הזיית טרום חלום שתיעלם בעוד מספר שניות. ד"א, לא חובה שייראו שם דברים מפחידים.

gwen stefani

New member
בשיטה הזו,

כמה זמן אמור לקחת בערך עד שאתה מתחיל לחלום? ניסיתי להתרכז בתקתוק שעון והצלחתי להתרכז בו אבל אני לא נרדמת, שכבתי כמעט 40 דקות ובסוף כבר ויתרתי

silverhawk

New member
אני לזה תשובה קבועה

זה מאוד סובייקטיבי - יש כאלה שייכנסו לחלום מייד, לאחרים ייקח הרבה זמן ואימונים. למען האמת, לא הייתי ממליץ על השיטה הזו בתור התחלה. כמו שרוי כבר אמר, היא די קשה.

למעלה