שאלה...

n o a m o o s h

New member
שאלה...

אהלן!
יוצא לי לקרוא פה מידי פעם... ממש נחמד כאן!
אני מתכננת לקחת שיעורים בסטודיו B ואני צריכה בשביל זה לבוא מרחוק.
השאלה היא אם באמת שווה לעשות את כל הדרך? אני מחפשת מקום שבאמת יקדם אותי..
השיעורי קלאסי טובים שם?
אני אשמח לשמוע תגובות! :]

ליאנההה

New member
תגובה

אם את מתכוונת לבוא למקום כדי שיקדם אותך מן הסתם שאת מתכוונת להגיע לסטודיו לפחות 3 פעמים בשבוע, ככה ששווה לך לעשות את כל הדרך הארוכה הזו פעם אחת כדי להחליט לבד אם זה מתאים לך או לא ואח"כ להחליט אם שווה לך להמשיך לעשות את אותה הדרך שוב ושוב.. :) מזה לבוא פעם אחת? צריך לנסות ולראות...

Amitush222

New member
מאוד אינדיווידואלי..

תבואי לנסות, או שתשאלי אם את מכירה תלמידים של מורים שמלמדים שם [ויש מורים טובים.. יורם כרמי לדוגמא?]. הכי טוב לנסות ולהחליט לבד

דנה 211086

New member
אם כבר מזכירים את יורם כרמי

מישהו כאן לקח שיעורים אצלו? איך הוא?

ליאנההה

New member
תגובה

השיעורים שלו עוברים ממש בכיף כי הוא מצחיק, יש אוירה טובה בשיעור, אבל בתכלס הוא שם זין על התלמידים והוא גם די מתנשא.. הוא מרבה להזכיר לתלמידים בשיעור שצפויה להם דרך ארוכה ושעוד שנתיים שלוש הם גם יתחילו לעשות ככה וככה, אבל עד אז . . .

דנית666

New member
תגובה לתגובה ../images/Emo8.gif

בסטודיו B כמעט כל המורים מתנשאים (ואל תגידו לי לא נכון זה וזה לא, כי אמרתי כמעט) אבל הרמה שם מאוד טובה ויש לאן להתקדם וחוץ מיורם כרמי יש עוד כמה מורים לבלט שם פשוט צריך לבוא ולנסות ולהתרשם, כל אחד מתחבר לצורת הוראה מסויימת והיתרון שמה שיש מספר מורים מצויינים לאותו תחום ואפשר לבחור.. לפי דעתי שווה לנסות : )

ליאנההה

New member
ת

זה נכון שבסטודיוB רב המורים מתנשאים, אבל יורם כרמי במיוחד ובצורה מוקצנת ומעצבנת. ושאלו על יורם כרמי אז התגובה הייתה רק על יורם כרמי. ונכון, שווה ללכת לנסות מורים אחרים.

Only Dance

New member
אם זה ממממש מרחוקקקק

אני מאמינה שתמצאי משהו שיקדם אותך ויהיה יותר קרוב אלייך, אם זה מרחק שלח שעה נסיעה?.. אז זה נשמע לי הגיוני לנסוע, לדעתי ההתקדמות תלוייה באופי שלך, וברצון ושאיפה שלך, ולאו דווקא במקום שתרקדי בו, בכל מקום אפשר להתקדם, השאלה היא האם את באמת גרה למשל במקום נידח שאין בו סטודדיואים טובים ואז את מאולצת לנסוע מרחוק לתל אביב. מבחינה של שיעורים הבנתי ששווה שם ויש מורים טובים. אישית לא ניסיתי אותו. קאטי

למעלה