שאלה

יעל 1993

New member
שאלה

שלום. קניתי היום נגן MP3 ורציתי לשאול איך אני מעבירה שירים מהמחשב ל-MP3. אמרו לי שצריך לחבר את החוט USB למחשב.עשיתי את זה אבל לא הצלחתי להעביר שירים מהמחשב לMP3. אשמח מאוד אם תוכלו לעזור לי בהקדם. תודה רבה, יעל

tweeg

New member
הוראות כלליות

*לחבר את הכבל לנגן *לחבר את הכבל למחשב *לבדוק אם יש זיהוי,ע"י צליל זיהוי או הודעת חומרה חדשה אם אין זיהוי 1.לנסות כניסות usb שממוקמות באחורי המחשב 2.לנסות את פתרון הוודו מהטאגליינס 3.להעלות צילום מסך של מנהל ההתקנים שהלשונית של הusb פתוחה *לבדוק אם יש כונן חדש במחשב שלי *אם אין לבצע: Open the Device Manager on your Windows PC of choice Find the Express under Other Devices or Portable Devices Right-click on the Express and click Properties Click "Update Driver" If the wizard asks you to connect to Windows Update, say "No, not this time" "Install the software automatically (Advanced)" "Don't search, I will choose the driver to install" Then, select USB Mass Storage Device and click Next, and you can finish installing MSC mode drivers. נתחיל מזה,נא לפרט באיזה שלב נתקעת/לא הלך ומה ניסית

tweeg

New member
ת

http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=71&msgid=90854225

למעלה