שאלה

gweniber

New member
שאלה

קטע של פרנציפ... אבא שלי סידר את הזכאות שלנו לדרכון צרפתי והכל, עכשיו צריך לעשות תמונה. אז השאלה שלי היא האם התמןנה חייבת להעשות בקונסוליה הצרפתית הזאת... שיש להם הסדר עם איזשהו סטודיו צילום... אבא שלי אומר שרק שם אפשר לעשות את התמונה כדיי שהיא תתקבל בפרוצדורה הצרפתית הזאת. אין לי מושג על מה הוא מזיין את השכל, אבל זה נראה לי ממש דפוק, שצריך לנסוע עד למקום "מיוחד" ושם להצטלם. זו בסה"כ תמונת פספורט! אפשר פשוט לגשת לחנות צילום קרובה לבית ולהצטלם שם? סתם מנסה להבין את ההיגיון.... תודה!

Greekos

New member
נושא מוכר

לדרכונים החדשים בתקן האירופאי יש דרישות מאוד מאוד מאוד ספציפיות לגבי התמונה, וכל חריגה (גם הקטנה והזניחה ביותר) עלולה להביא לדחיה בבקשה לדרכון של מרכז הנפקת הדרכונים במדינה ממנה אתה מבקש להנפיק את אותו. במקרה כזה תצטרך לבקש את הדרכון מחדש... סתם סבל מיותר בסופו של יום, זו תמונת פספורט, ולכל מדינה יש את הבקשות המיוחדות שלה... חבל לשרוף זמן, אם בשגרירות ממליצים על מקום ספציפי שיודע את העבודה, לך לשם. לא שווה את הזמן שאתה עלול לבזבז במידה ויבקשו ממך להגיש את הבקשה לדרכון מחדש.

תמונה לדרכון צרפתי

הדאכונים הצרפתים החדשים נעשים בטכנולוגיה מיוחדת שמקשה על זיוף (אל תשאל אותי איך בדיוק...) התמונה ממוחשבת. הם מצלמים אותך וזה ישר נכנס למחשב שלהם. כך לפחות עשו עם בני.

למעלה