שאלה..

שאלה..

בפתיחת דברי אבקש לחזור ולהתנצל בפני פלטורן וחבריו על התפרצותי הפזיזה כלפיו. ברור לי כי דברי היו נמהרים וחסרי בסיס, ואני מביע בזאת את התנצלותי הכנה בפני כולם. ראוי להדגיש כי אני רואה בקיומו של פורום זה דבר חשוב לכשעצמו, ולא הייתה לי כל כוונה לפגוע בהתנהלותו. שאלתי היא: במידה ואחד מהורי עובד יותר מ-20 שנה בסגל האוניברסיטה העברית, וכך זוכה להטבה לפיה צאצאיו פטורים (כמעט לחלוטין) מתשלום שכר לימוד - האם רשאי אני להפקיד את המענק הצבאי (5,000 ש"ח לסמסטר) בחשבון הבנק שלי, הגם שהוא מיועד אך ורק למימון שכר הלימוד? אנא השיבו במהרה, הדבר דחוף.

SivanGn

New member
אין לך שום בעיה

בכל מקרה הכסף נכנס לחשבון הבנק שלך ואתה מחליט מה לעשות איתו. אף פעם לא אמרו שהכסף מיועד אך ורק למימון הלימודים. דרך אגב, מקבלים את הכסף בשני חלקים, כל פעם 5000 ש"ח, ואתה משלם לאוניברסיטה עוד לפני שקיבלת את הכסף מהעתודה (אם אתה משלם במכה אחת. - עדיף כנראה לעשות הוראת קבע אבל אני לא בטוחה בעניין הזה). יתרון נוסף שנובע מכך שהכסף לא מוגדר כתשלום לשכר הלימוד, הוא שאין שום מניעה שתקבל מלגת הצטיינות. (אם שכר הלימוד שלך מסובסד באיזה שהוא אופן, יש הגבלות על מלגות ההצטיינות שאפשר לקבל). - היתרון הזה לא נוגע לך :)

yossi alef

New member
ברור שכן....

מצד הצבא אתה יכול לקחת את הכסף ולשרוף אותו אם בא לך....

פלטרון

New member
נווו , בסדר ../images/Emo13.gif

מכיוון שהתנצלת מעל דפי הפורום , על מה שנכתב מעל דפי הפורום - אז פלטרון מקבל את התנצלותך , ואינו נוטר טינה . לשאלתך - ידוע לי על מקרה דומה מהטכניון , והבחורה המדוברת מקבלת מילגות מכל הכיוונים ( הצטיינויות , עובדי טכניון , צבא , פסגות,... וזה מה שידוע לי ... ) ... ככה שהיא למעשה מסיימת טכניון בפלוס . מסתבר , שהיא אולי האדם היחיד בארץ ( טוב , אולי לא היחיד ) שלימודים אקדמיים הם "עסק כלכלי מכניס" בשבילו ( בשבילה ) ...

למעלה