שאלה

שאלה

האם ניתן במכונת זינגר ביתית להשתמש במחט כפולה ??ואים כן איך עושים זאת??? ועוד שאלה...למה המחט של הסטרץ נשברת לי כל הזמן????הרי זה מיועד לזה?בד טריקו לייקרה מאוד קשה לתפירה...האם יש שיטות שניתן לעזור לי אודה לכם מאוד

רות מלר

New member
עניתי מתחת לכל שאלה

האם ניתן במכונת זינגר ביתית להשתמש במחט כפולה ?? -----כן אבל לא בכולן- תלוי בכיוון המחט. -----אם המחט במכונה שלך מוכנסת למכונה כשהחלק הישר מופנה לאחור- אז כן. -----(במכונות בהן החלק הישר מופנה לצד ימן, או שמאל- אי אפשר) ואם כן איך עושים זאת??? ----משחילים במקבלי שני חוטים עליונים ----לבסוף כל אחד מושחל לתוך קוף עין אחר. למה המחט של הסטרץ נשברת לי כל הזמן???? ----אולי עובי המחט אינו מתאים לעובי החומר ? ----יתכן והיא דקה מידי ? בד טריקו לייקרה מאוד קשה לתפירה...האם יש שיטות שניתן לעזור לי אודה לכם מאוד --- לתפור עם תפר שיכור - זה אומר זיג זג מס1 1 ----באורך תפר מס' 2 עד 2.5

תודה תודה תודה....../images/Emo13.gif

המכונה שלי היא כשהמחט מופנת לאחור....אז אני מבינה שאני יכולה להשתמש במחט כפולה ואז מה?אני שמה על הסליל שני חוטים ומשחילה בדיוק כמו למחט אחת?תודה על העזרה רות

שש שבע

New member
שימי לב, שאם יש לך כפתור של מצב מחט

שיהיה אמצע, אחרת תישב המחט בשניה הראשונה,

שש שבע

New member
מחט כפולה, רק בבוכיאר קדמי

אם הבוכיאר צידי - אי אפשר, והמחט נשברת כי היא מאוד עדינה... חבל על הכסף.

רות מלר

New member
שש האם את מתכוונת

שכשהבוכיאר שוכב אי אפשר מחט כפולה ? הבוכיאר שלי עומד- ואני תופרת עם מחט כפולה מה הכוונה בוכיאר צידי ?

הכוונה היא למיקום בית הסליל התחתון

אם הפתח להכנסת הסליל התחתון למקומו-נמצא מולך, זה בוכיאר קדמי. וזה קורה כמכניסים את המחט כשחלקה הישר מופנה לאחור אם חלקה הישר מופנה ימינה או שמאלה, מכאן שהפתח להכנסת הסליל התחתון אמור להיות בצד המחט, ולא מולך. זה בוכיאר צידי. ראי בתמונה-למעלה בוכיאר קדמי, למטה צדי

למעלה