שאלה

שירו17

New member
שאלה

היי אני מניחה שכל מי שמבקר בפורום הזה מתעסק רוב חייו או לפחות מאוד אוהב מחול. ידוע שמחול הוא תחום מאוד קשה, והדבר שהכי קשב לי אישית הוא הנתונים הגופניים שאתה נולד איתם ובתור רקדן לא תמיד מתאימים לטייפ קאסט האולטימטיבי. אני לא מדברת על נושא המשקל, אני מדברת על כפות רגליים לא מספיק טובות לריקוד ולפוינט או גב לא מספיק גמיש. בעיות כאלו שהן לא משו שאפשר תמיד לשפר או שצריך לעבוד מאוד קשה כדי שהם ישתפרו ויגיעו לרמה סבירה לי קשה עם זה ורציתי לשמוע סיפורים אישיים או תגובות לגבי אחרים תודה :)

לי

יש גב לא גמיש, וזה מוזר כי אני יחסית גמישה ברגליים. הוא כזה קרש. ואממ האצבעות רגליים שלי לא באותו קו.

לי.../images/Emo54.gif

טוב לי הקשת לא כזאת בשמיים או אפילו קרובה... והפדיום לא כזה טוב...

לי

יש לי רגליים שממש לא נוטות לפתיחה הברכיים נכנסות פנימה ואני צריכה לעבוד קשה על טרן אאוט. ובעיית משקל לפי דעתי זה גם משהו, ואני סובלת ממנו המון.. ואני מנססה הרבה דברים ואני לא מציחה פשוט. עוד משהו.. פעם הייתי ממש גמישה ואז הפסקתי לרקוד ולהתעמל והכל לשנתיים ופשוט הגימשות שלי הלכה.. קשה לי לחזור לזה וזה מתסכלץ

yarden28

New member
../images/Emo3.gifשוברת את רצץ ה'לי'

אצלי הבעיה היא שאני רוקדת 6 שנים אבל באמצע הפסקתי לשנה וחצי לרקוד קלאסי ומודרני ועברתי לג'אז וזה הרס לי את כ-ל הטכניקה והגמישות שהייתה לי כי בכיתה ה' הצלחתי לעשות דאבל פירואט וכשחזרתי לרקוד קלאסי בכיתה ח' לא הצלחתי,והרגשתי גרועה. חוץ מזה, גב כפוף ורצועת השכמות שלי ממש לא חזקה.. והגב לא גמיש[אבל נדמה לי שזה בגלל הבעיות ] ואני לא אתחיל לדבר על כמות הבעיות ברגליים שלי=]

Only Dance

New member
אהמ,

בענייני גמישות אין לי בעיה. קיבלתי אותה, לא יודעת אם טבעי או לא טבעי כי מגיל 6 רוקדת אבל יש לי אותה, מה שמעצבן אצלי זה חזה שהוא לא פיצקי כמו לרוב הרקנדיות, אלא חזה של כל בחורה נרומלית:)) הייתי מתה להיות שטוחה לגמרי כי זה המראה שאני אוהבת וזה גם נראה יותר טוב על הבמה. לא שאני גונזילה עם זוג שדיים של פמלה, אבל זה גדול יחסית לרקדנית. ומציק לי הרעיון הזה שיכולתי אולי לקבל חזה אחר.. אבל ככה אני די מרוצה... הייתי רוצה סנטימטרים נוספים לרגליים:)) היתי רוצה עוד כמה קילוגרמים פחות - למרות שמשמ לא נחוץ לי, אבל ככה סתם כזה בקטנה שיפוצים:)) קאטי

Loony Moony

New member
אוהו יש הרבה בעיות

חוסר גמישות מובהק
פלטפוס נוטה לסיקל

אוגם

New member
מממ

מאיפה להתחיל? אחרי הפציעה שלי לפני פחות משנה אני ממשששש לא גמישה ברגליים יש לי גם משהו משונה כזה בכפות הרגליים שנקרא הלגוס ולגוס (או משהו קרוב לזה....) ואני צריכה לישון עם סדים כאלה ממש כואבים לרגליים (כי העניין הזה מחמיר אם עולים על פוינט{ואני עולה על פוינט}) הקשת שלי לא יכולה להיקרא "טובה" אפילו...אבל אני חושבת שאפשר לעבוד על זה.... ובטח יש עוד כמה דברים קטנים כאלו שאני לא נזכרת בהם עכשיו... גם לי זה מפריע אבל כל מה שאפשר לעשות זה לנסות לשפר את המצב(=

למעלה