שאלה

חישי

New member
שאלה

אולי מישהו יודע למה אף פעם לא מזכירים את מכללת אסכולה מימד בנשימה אחת עם ויטל הדסה או בצלאל מה רמת הלימודים והאם המכללה בכלל נחשבת וכדאי להרשם (ללימודי עיצוב מוצר כמובן)תודה.

תלתן3

New member
ידידי חשי

אתה לא היחיד ששואל את השאלה החשובה הזאת, לדעתי אתה צריך לדבר עם התלמידים במכללה ובעיקר את התלמידים שסיימו. רמה מצויינת אך עליך לדעת כי הרבה נושאים תצטרך להשלים בעצמך, זה גוף כלכלי כמו כל גוף והוא שואף לכמה שיותר הכנסות,במינימום הוצאות לדוגמא: לא ברור למה יוצאים לחופשת סמסטר באמצע הסמסטר וצמוד לחופשת חג הפסח, ויש עוד דוגמאות רבות. במגמת עיצוב תעשייתי אתה מקבל אך ורק עיצוב ולפעמים על חשבון טכנולוגיה בסיסית. אם אתה רוצה ללמוד שם דע לך כשתסיים אתה מקבל תעודה שכתובה במעבד תמלילים חוץ מזה הכל מאה אחוז, ואפילו ישנו לך את דעתך הפוליטית. מלבד בצלאל ווויצו חיפה כדאי לך לבדוק, ונראה לי כל בתי הספר שציינת אותו הדבר.

אסכולה,ויטל,הדסה,בצלאל..ללא נשימה

אסכולה,לדעתי,בית ספר טוב לעיצוב המוצר,תוכל למצוא חלק מהמרצים של אסכולה גם באקדמיות האחרות.מהכרותי עם סטודנטים של אסכולה,וסוגי התרגילים שלהם,אני חייבת לומר שהתרשמתי לטובה.כמו כן,אני אישית,מחכה בקוצר רוח לסטודנט אסכולה מסויים שיסיים את לימודיו כדי לקבלו למשרדי. לתעודות בתחום זה אין חשיבות מרובה.כל מי שקצת מבין בתחום יכול לשפוט על סמך עבודותיו של אדם - אם הוא מוכשר באמת או שסחב את ה -4 שנים איכשהו....אם תהיה מעוניין אוכל להפנות סטודנט מאסכולה,לתת לך אינפורמציה נוספת. בהצלחה, יפעת

מלאן תודה פפריקה...

אני לומד עיצוב תעשייתי באסכולה והאמת שאני נהנה ואני במסלול ערב שנחשב לפחות שעות לימוד´ וכו´ אבל אני עדיין מאמין ביכולת אישית ואת ממתינה למישהו שיסיים שם וזה מעודד... אשמח לשמוע באיזה תחום עיצובי את מתעסקת ואולי אף סתם לקפוץ לראות סטודיו שעובד בפעולה..(עדיין לא יצא לי) פרדי

מתעסקת בפפריקה

החברה שלי מתמחה בעיצוב ותכנון מסחרי ונותנת בכך פתרונות לכל מיני חברות מסחריות,איך למכור יותר,איך לענות יותר על צרכי הלקוח,והכל (כמעט)בעזרת עיצוב.אתה מוזמן לבקר.. יפעת

כנענית

New member
אסכולה- מימד וקונספציה- ברשת

אולי לא שמעת על אסכולה, אבל כולכם מוזמנים לבקר באתר קונספציה- אקדמיה כנענים- עיצוב תעשייתי מציג בו מידי שבוע מאמרים במסגרת קורס כנענים, מוזמנים להשתתף ,להביע דעה ולחפש איתנו את הייחודיות בשפה הצורנית בעיצוב הישראלי. http://www.exego.net/academy/cnaan/about.asp

למעלה